Може би мъжете смятат жените за меркантилни, но за по-слабия

...
Може би мъжете смятат жените за меркантилни, но за по-слабия
Коментари Харесай

Тези зодии ще имат богати съпрузи

Може би мъжете считат дамите за меркантилни, само че за по-слабия пол заможният брачен партньор е опция да не мислят за ежедневната си издръжка, да бъдат уверени в бъдещето и да вършат това, което им харесва, без да мислят извънредно за това по какъв начин да изкарата задоволително средства.
Астролозите настояват, че представителите на четири от всичките дванадесет знака имат доста повече шансове освен да се срещнат с богат човек, само че и да се обвържат с него.
Близнаци
Пред дамата, родена под този знак, ще застане рядко срещан мъж. Способността им да схващат, усещат и споделят ползите на колегата ще привлекат тези, които не се интересуват единствено от красивата визия. Дамите Близнаци знаят по какъв начин да бъдат примамливи, мистериозни и да притеглят вниманието, само че и обичаният им мъж няма да остане с празни ръце.
Лъвове
Тези царски особи няма да обръщат погледа си към всеки. Така че даже и най-прекрасният човек със солидна банкова сметка ще би трябвало да работи интензивно, с цел да завоюва тяхното снизхождение. И двамата ще завоюват: дамата ще получи убеденост в бъдещето, господинът - обаятелен, невероятен, въпреки и от време на време прекомерно придирчив другар на живота. Такава двойка ника не е за изпускане.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР