Може би една от най-често използваните фрази за последните няколко

...
Може би една от най-често използваните фрази за последните няколко
Коментари Харесай

Най-любимото на всяка ЗОДИЯ вкъщи

Може би една от най-често употребяваните изречения за последните няколко месеца е „ обществено разграничаване ”. Седмица, две, три… само че какво да вършим, когато скуката надделее? Ето какво обича да прави всеки зодиакален знак, до момента в който си стои у дома.
Овен
Овенът е натрупал толкоз сила, че може да тренира по няколко пъти дневно. Понякога ще е на ръба да наруши възбраните и да излезе, просто тъй като се усеща като в затвор. Но защото приятелите му ще го оборят с рационални доводи, той ще е заставен да открие някакъв нов метод да оцелее – като да вземем за пример карате?
Телец
Честно казано, Телецът обожава времето, което може да посвети единствено и само на себе си. Този знак с лека ръка изключва всички вести от обществените медии и гледа филми по през целия ден. За многообразие пък ще сготви няколко засукани ястия. В последна сметка излиза, че Телецът е оня човек, който постоянно споделя, че всичко ще е наред.
Близнаци
Близнаците обичат да усъвършенстват знанията си, по тази причина през този карантинен интервал евентуално ще заложат на онлайн уроци или курсове. Скуката ви плаши и тъкмо поради това не спирате да дразните членовете на фамилията си, причинявайки същински безпорядък в дома си. А когато това ви омръзне – стартирате да досаждате на приятелите си в обществените мрежи.
Рак
На Рака обществената изолираност не му се отразява никак добре. Той желае да се завие през глава и да плаче, тъй като стресът му идва допълнително. Не може да повярва, че това се случва. Постоянно се твърди, че членовете на фамилията са в сигурност и им звъни по „ домова книга ”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР