Мохамед Салах тренира наравно със своите съотборници в Ливърпул и

...
Мохамед Салах тренира наравно със своите съотборници в Ливърпул и
Коментари Харесай

Салах може да играе срещу Наполи

Мохамед Салах тренира наедно със своите съотборници в Ливърпул и най-вероятно ще играе против Наполи в мача от Шампионската лига, разкри мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп. Той изясни, че не обезпокоен за физическото положение на египтянина, който пропусна съботния мач против Кристъл Палас поради проблеми в глезена.

" Мо наподобява в действителност добре. Изглежда добре и в тренировките, най-много през вчерашния ден, след мача. В понеделник в действителност не правехме кой знае какво и ще забележим какво ще бъде неговото положение през днешния ден. Но почтено казано, не съм изключително обезпокоен за неговото положение ", сподели Клоп.

Запитан какво е ситуацията с останалите контузени, германецът отговори: " Добро е. Нямаме дълготрайни проблеми. Само Наби изпитваше някакви болки след срещата, само че той тренира през вчерашния ден и всички останали наподобяват добре сега. Жоел ще мине скенер тази седмица и ще разберем доколко се е възстановил, само че като цяло няма и какво толкоз да създадем ние. Просто би трябвало да изчакаме, до момента в който тялото единствено си свърши работата. Тогава ще знаем повече. За момента той не може да играе или да тренира ".

Why didn't Mohamed Salah feature for Liverpool today?

Jurgen Klopp explains pic.twitter.com/Fj8By8QHKi
— Goal (@goal) November 23, 2019
Клоп показа, че не очква проблемите на Наполи в Италия да се отразят на представянето на отбора на " Анфийлд ". По-рано през сезона неаполитанците победиха Ливърпул за втора поредна година в мач от груповата фаза на Шампионската лига. " Очаквам да бъдат мощни. Каквото и да се е случило, а аз не съм осведомен, те са доста добър тим. Освен това, фактът, че не са в Италия, може да ги успокои. Наполи е умел отбор, доста добър тактически, със супер играчи и скорост ", разяснява германецът. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР