Моето име е много удобно за скандиране – Да-ни!, Да-ни!

...
Моето име е много удобно за скандиране – Да-ни!, Да-ни!
Коментари Харесай

Дани Де ВИТО ~ Обичам да озвучавам анимационни филми. В тях моите герои винаги изглеждат стройни

Моето име е доста комфортно за скандиране – „ Да-ни!, Да-ни! ”

Така и не разбрах, за какво хората ме намират за занимателен. Навярно, те просто не ме познават добре.

Ако надникнете в дрешника ми, ще видите че всичко е в черно – черни ризи, панталони, тениски. Някога майка ми ми сподели, че черното прави индивида строен и оттогава до момента се старая да последвам съвета й. И съм на диета от 10 години.

Обичам да озвучавам анимационни филми. В тях моите герои постоянно наподобяват стройни.

Винаги съм мечтал да имам басейн – подобен, че излизайки на двора, да мога да се пльосна напряко във водата. Като дете постоянно си копаех една яма, наливах вода в нея и си правех кални бани – всички в Ню Джърси правеха по този начин. Затова първото нещо, което направих с хонорара си от кино лентата „ Такси ” беше да се уредя с прекрасен басейн.

Най-опасното нещо – да отнемеш на хората опцията да се смеят на това, което им се коства смешно.

Спомням си, че след фотосите на „ Войната на семейство Роуз ”, летях със нощен полет към Европа. Вечерята на борда беше прелестна, изпих няколко чашки, бяхме с мои другари, усещах се прелестно. И си споделих, че това е най-чудното време за цигара. Стюардите ми се сториха доста благи хора и аз ги попитах, дали мога да попуша. Те ми отвърнаха – „ Това е напълно невероятно! ”. Попитах ги за какво, а те ми споделиха, че надали ще се хареса на останалите пасажери. Тогава им предложих да ги запитвам дали имат нещо срещу. Стюардите се засмяха и един от тях сподели, че ще ми разрешат да запаля цигара, само в случай че получа позволение от всеки пасажер. Да..., всички си мислеха, че се майтапя, само че аз в действителност минах и питах всеки един от пътуващите в първа класа. Нямаше възражения от никого. Освен от един мъж, който ми сподели – „ Нямате право да пушите на борда на самолета. Поне до тогава, до момента в който не ме черпите и мен една цигара! ”.

Винаги се старая да изучавам – да уча живота и получавам познания от всичко, с което се сблъсквам. Вярвайте ми, умирайки, аз отново ще проучвам живота.

Да бъдеш на ръба – това е ужасно. Най-добре работиш в оня момент, когато поемаш риск, когато загърбиш топлото и уютното и се намираш някъде по средата на пътя.

Има хора с проект за целия си живот, има и такива с проект за една година, или проект за идващия месец. Аз съм нещо приблизително сред човек с проект за седмица и човек с проект за деня.

Холивуд – това е джунгла, в която има всичко – озъбени песове, кръвожадни твари и месоядни хищници. Да снимаш филм в Холивуд – това не е разходка в парка.

Изглежда, всемогъщият $ дефинитивно унищожи човещината в сърцата на хората. Днес никой няма да пожертва топките си, поради това, в което има вяра.

Светът е нечовечен, нечовечен, безпределно нечовечен. Но това не е моя мисъл.

Никога не виждам прекомерно напред. Аз съм тук и в този момент. Така и би трябвало да се живее.

Обичам филми, в чиито заглавия участва думата „ мрачен ”.

Снимки ~ pinterest.com, commons.wikimedia.org, lunettesde.com

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР