Модните дизайнери не спират да изненадват и провокират с фантазията

...
Модните дизайнери не спират да изненадват и провокират с фантазията
Коментари Харесай

Модните експерименти, които шокираха света през 2018-а

Модните дизайнери не стопират да изненадват и предизвикат с фантазията си. Те измислят какво ли не - от 3-метрови дънки до поли, под които няма потребност да носите долни дрехи, написа jenata.blitz.bg.

Дамите обаче не бързат да следват сляпо модата (което е доста добре), а огромна част от последните дизайнерски приумици провокираха смях до сълзи и откровени рецензии в мрежата.

Днес ви предлагаме единствено част от най-безумните плодове на фантазията им, с които несъмнено не си заслужава да се появите на улицата.

Пола, под която няма по какъв начин да носите долни дрехи



Тази пола за 22 паунда дотам разголва бедрата, че е по-лесно да не слагате долни дрехи под нея, в сравнение с да се мъчите да го прикривате под страничните каишки.



Между другото, в мрежата доста бързо разпънаха на кръст екстравагантния тоалет, наричайки го стръв за изнасилвачи.

3-метрови дънки



Този продукт се появи на уеб страницата на американския скейт бренд Bronze 56k. Всеки, който желае да се достави с сходни дънки, може да го направи против 500 $.

Може би парите си заслужават поради обстоятелството, че за ушиването им е отишъл толкоз доста плат!



Необикновените дънки Extendo Pants са дълги 267 см. Това се споделя да си купиш дреха с вероятност! Колкото и да растеш, в никакъв случай няма да ти стане дребна!!!

Дънки с цепки на дупето



Поредната наклонност, която се появи на уеб страницата на магазина Pretty Little Thing. Моделът е за дами, които желаят да разнообразят живота си по доста чудноват метод. Подходящи са за всекидневна приложимост.



Между другото, в случай че моделът ви подхожда, няма потребност да се охарчвате, с цел да се обзаведете с него. Просто извадете най-старите си и окъсани джинси, съдерете ги добре откъм гърба и... Вече сте в крайник с модата!

Дънков колан с джобове



Този колан, който съставлява горната част на дънки, отрязани малко под джобовете, се предлага за 405 $. И още веднъж един съвет за всички, които желаят да са в крайник с модата, само че не им се дават пари - вземете чифт остарели дънки и една ножица и сте подготвени!

Дънки, които не прикриват бельото



Тази година дънките са в центъра на вниманието на дизайнерите, които са решили да опитват с тях както намерят за добре.

При този модел да вземем за пример са отрязани две огромни части от предната и задница, които би трябвало да прикриват най-срамните места, а горната и долна част са съединени с вериги.



Подобни дънки са подобаващи за всички смели дами, които имат хубаво долно долни дрехи и не се срамят да го покажат на всички.

Гащеризон с голям брой връзки



В мрежата са потресени от този гащеризон, който се появи в един от уеб страниците за облекла.



Той прикрива незначителна част от тялото ви, само че за сметка на това го обгръща с безчет връзки, които, съгласно интернет потребителите, ви вършат да изглеждате като наденица.

Клин, под който не е нужно да носите долни дрехи



Тенденцията към разголване на обществени места продължава в цялостна мощ. Този модел се предлага на уеб страницата на същия магазин.



Под него не се носи долно долни дрехи! Изключително непристойно и евентуално доста неловко!

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР