Модна фиеста, която ще се проведе в Албена от 12

...
Модна фиеста, която ще се проведе в Албена от 12
Коментари Харесай

Модна фиеста в Албена започва с Орлин Горанов

Модна фиеста, която ще се организира в Албена от 12 до 16 юни, ще започва с презентация на книгата на Орлин Горанов " Да стартираме изначало ". Обичаният реализатор повдига за почитателите и читателите завесата на персоналния и професионалния си живот, с цел да преживеят още веднъж с него най-големите му триумфи.

Илюстрираната автобиография на естрадния и оперен артист е написана в съавторство с Веселина Паскова. Тази книга не е равносметка или огледало на повратна точка. А е роман за пътуването към щастието и благодарността, че съществуваме и имаме опцията да посрещаме и изпращаме деня, че сме дарени със сетива и сърца да усещаме.

Такива са всички участници и посетители на 19-ото издание на Модна фиеста Албена. Дизайнери, публицисти, артисти, артисти, професионални фризьори, гримьори и възпитаници идват, с цел да покажат какво могат.

Няма такова място, където архитектурата е толкоз впечатляваща, морето толкоз чисто, а природата е по-красива от френската Ривиера. Тази Албена ви поканвам да посетите. 19 години върша това събитие и считам, че тук са се трансформирали ориси и ще продължат да го вършат в позитивна посока. Оттук е тръгнал професионалният път на не една телевизионна водеща, певица, че даже и на хора, посветили се на политиката. Но всеки е предопределен да е някакъв. Най-важното е да бъдем положителни хора и да се радваме на моментите, когато сме дружно, уверена е организаторката Мариана Аршева.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР