Моделката Златка Райкова и мъжа й Карен не са пожалили

...
Моделката Златка Райкова и мъжа й Карен не са пожалили
Коментари Харесай

Русата Златка и Карен броиха 10 бона за раждането на сина си

Моделката Златка Райкова и мъжа й Карен не са пожалили средства за раждането на сина си. Любимият й е подсигурил за най-скъпата си жена най-луксозния пакет, съгласно който се е изръсил 10 бона за родилката и бебето.
Разбра се, че русокоската е предпочела да възнамерява секциото, а както към този момент писахме младият баща не е участвал на него.

Самата Златка обаче, не издаде датата на раждането и сервира изненада на почитателите, че е родила. След като гордият Карен разгласи в мрежата, че е станал баща и хубавицата пусна фотография от болничното заведение. Златка очевидно сияе от благополучие, прегърнала новороденото. Тя написа, че това е първата минута, когато е гушнала мъника в ръце и приветства дребното ангелче с добре пристигнал в живота й. Гордата мама разгласи, че втория й наследник също ще носи името на татко си - а точно Карен-младши.

Моделката не пропусна да благодари на целия екип от лекари и акушери, които са се погрижили за нея и Карен-младши да се усещат чудесно.

За Райкова момченцето е второ дете, а за мъжа й първороден правоприемник. По-големият й наследник Благой живее с нея и втория й сътрудник.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР