Моделката Джулиана Гани е бременна от новия си приятел, с

...
Моделката Джулиана Гани е бременна от новия си приятел, с
Коментари Харесай

На какво се дължи идеалната фигура на бременната Джулиана Гани

Моделката Джулиана Гани е бременна от новия си другар, с който нещата наподобяват съществени. Да напомним, че Джулиана Гани и Илиян Найденов оповестиха раздялата си преди към година.

" Благодаря ти, че нямаш заболели упоритости за популярност и популярност? Благодаря ти, че не искаш да развъртвам марки или бизнеси в твое име, за полза? Благодаря ти, че постоянно си откровен и същински, а нямаш гадни схеми и проекти в главата ", написа под фотографията си Гани.
                             

Това направи усещане на нейните почитатели, които не пропуснаха да я питат за какво продължава да оплюва някогашната си половинка. Отговорът ѝ е сладкодумен:

" Никого не храча, аз споделям единствено истини, не бяхте чували, че той съществува преди да му стана жена, това е реалност ", съобщи тя. 

 Джулиана Гани

Джулката разяснява и бременността си. Тя се намира в 23-та гестационна седмица, а нейната съвършена форма се дължи на вярно хранене, кардио и предостатъчно количество секс.

Впечатляващо е, че моделката е качила единствено 1.8 кг за 6 месеца. Това не е изненада, тъй като в предната си бременност тя наддаде общо скромните 5 кг. Причината е, че съблюдава нисковъглехидратен режим, с който хем дава всичко нужно на бебето си, хем поддържа кръвната си захар ниска, като по този метод не наддава килограми.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР