Модели в черно доминираха на подиума на ревюто на Dolce

...
Модели в черно доминираха на подиума на ревюто на Dolce
Коментари Харесай

Dolce & Gabbana облякоха женската чувственост в черно

Модели в черно преобладаваха на подиума на ревюто на " Dolce & Gabbana " на Седмицата на модата в Милано, като италианската първокласна марка предложи доста рокли, костюми и палта за идната зима, пишат тамошните издания.

Дуото Доменико Долче и Стефано Габана откри ревюто за сезон есен/зима 2023-2024 година с черна транспарантна рокля, комбинирана с кожена яка и черни ръкавици. След това се появиха модели, облечени костюми с панталони и палта, само че и с транспарантни, а от време на време и бродирани рокли от дантела, тюл и шифон.

Изрязани черни сака и панталони бяха съчетани с бели ризи и черни вратовръзки в сбирката, озаглавена " Чувствена ".

" Чувствеността е значим аспект на женствеността, който няма нищо общо със сексапила ", е мнението на двамата дизайнери. " Тя е неразривно обвързвана с вътрешно прекарване, което прави дамите спонтанни и естествени. Свободни от всевъзможен фалш ".

Брандът, който е измежду най-влиятелните в стилния свят, показа също златисти и сребристи модели, измежду които драпирани рокли и шлифери с колан. Златни яки се открояваха върху черни дантелени връхни облекла.

" Dolce & Gabbana "
Снимка: Getty Images
Имаше и селекция от напълно червени визии - тоалети, чорапогащи и обувки, а също бели сатенени или шифонени рокли, панталони и палта.

Детайлите включваха лъскави черни кристали и пера по яките.

Дизайнерът на " Ferragamo " Максимилиан Дейвис пък върна модата в остарелия Холивуд, почерпил ентусиазъм от кино звезди, работили с италианската марка. Колекцията му, показана в Милано, е наречена " Кино ".

" Dolce & Gabbana "
Снимка: Getty Images
Моделите носеха елегантни палта и сака, блестящи къси рокли и панталони, разкроени край глезена.

Имаше тоалети с необятни ръкави или драпирани елементи. Аксесоарите включваха огромни чанти и обувки с ъглови токчета за дамите, написа Българска телеграфна агенция. Дейвис бе заложил на синьо, бяло, сиво, алено и жълто, както и на шарени претекстове.

" Ферагамо стартира, като основава обувки за филми през 30-те години на предишния век, а това прераства в създаване на връзки с кино звезди като София Лорен и Мерилин Монро пред 50-те ", споделя дизайнерът. " Интересуваше ме да употребявам техния искра и хубост, както и методът им на обличане като насочна точка, само че и да потърся по какъв начин да ги създадем съвременни и през днешния ден ".

Седмицата на модата в Милано завършва през днешния ден.

" Ferragamo "
Снимка: Getty Images
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР