Моделът Пеевски-Борисов-Цацаров реализира своята ефективност като затриха Булгартабак - структуро

...
Моделът Пеевски-Борисов-Цацаров реализира своята ефективност като затриха Булгартабак - структуро
Коментари Харесай

Илиян Василев: Доган-Пеевски е токсичен модел, до каквото се докоснат то загива

Моделът Пеевски-Борисов-Цацаров осъществя своята ”ефективност ” като затриха Булгартабак - структуро определящо дружество. Продадоха марките, освободиха служащите. Не вярвате - вижте каква е ориста на Булгартабак - тези обстоятелства никой не може да промени.
Не сачо че го затриха, само че попречиха на предприятието да се развива като стопираха естествената приватизация. След това го продадоха на себе си, блокираха приватизационния надзор и избиха цената като продадоха марките.

Продадоха българския народен интерес поради покупко-продажби с Кремъл и ВТБ. И в този момент имат нахалството да се хвалят с достижения.!? Доган е подмолния " талант ".

Да уточним - макар световната антитабак акция, тютюнопроизводството върви и цигарите се продават. Табачните компании разнообразиха портфейла от действия и останаха " на вода ". Булгартабак също можеше да остане в бизнеса, като разнообрази активността си, като запази работните места. както и тютюнопроизводството. Затриха цялостен бранш поради изгода и несръчност. Доган-Пеевски е отровен модел, до каквото се допрян то умира.

Тези редове са за гласуващите на локалните избори в градовете в които затвориха тютюневите заводи - Благоевград, София, Пловдив, Стара Загора и в регионите, които бяха лишени от тютюнопроизводство.

Направиха всичко допустимо с цел да изгубят пазарите в Близкия изток, в това число и поради контрабандата и с цел да угодят на Москва. Включиха се в дежурни схеми за дискредитация, за износа ни на тютюнови произведения.

Същата скица в този момент, още веднъж през Пеевски и икономическия министър се тества и с цел да дискредитират износа ни на оръжие и да затворят тъкмо като Булгаратабак и основните ни оръжейни предприятия. Защото ВТБ ги е хванала в капан и не могат да се измъкнат. Но защото правят закононарушение след престъпение, им би трябвало Гешев като прокурор с цел да им подсигурява ненаказуемост.

Вие за какво мислите че Борисов е в ОАЕ - какъв брой пъти върви до Залива? Да сте чули да сме създали някакъв бизнес там?! Някаква изгода да имаме?

Там " елитът " си държи парите и Кремъл знае всичко и ги изнудва. Сега отиват да търсят къде да паркират новите доходи и да се върнат като вложители или кредитодатели. Няма неприятно, само че най-малко да го вършат без да грабята народа и другите естествени компании.

Не вярвате - питайте освободените хора от заводите на Булгартабак. Това е моделът Пеевски, който стана вероятен при ръководството на Борисов.

Илиян Василев, Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР