Модата от началото на новото хилядолетие стремглаво си проправя път

...
Модата от началото на новото хилядолетие стремглаво си проправя път
Коментари Харесай

Новият стар тренд при бижутата: завръщането на обеците с лого

Модата от началото на новото хилядолетие стремително си проправя път и завръщането на някои неща, като долни дрехи на показ над ниска талия, сигурно не ни харесват. Това обаче не можем да кажем за макси обеците – висулки или огромни халки с надписи, по които се открояват логата на международни марки. И колкото и да сме се надявали, че логоманията и монограмите ще затихнат в предишното (дори и минимализма не помогна), се оказва, че марките постоянно намират метод да се заявят. Признаваме, че този метод е надалеч по-елегантен от крещящите лога.

От друга страна някои избират тях, точно тъй като им разрешават да покажат било то обществен статус, било то принадлежност към тъкмо избран жанр или бранд. И това може да изгледа стилно, стига да не бъде премината избрана граница. В последна сметка – времето за цялостна поверителност в модата още не е настъпило, тъй че най-малкото обеците този сезон ще ни издават.
 Борисов не помни за Радев 23 авг 2022 | В специфична конференция, излъчена от централата на ГЕРБ, някогашният министър председател Бойко Борисов нападна " Продължаваме...               

Но пък те могат да се трансфорат в прелестен акцент на един по-минималистичен тоалет, изключително в случай че не сте почитатели на модата от 2000 година. Тези, които мечтаят да имат нещо от сбирката Fendi x Versace, сигурно ще харесат обеците, украсени с хибриден дизайн, съчетаващ претекстовете на двете фешън къщи. Напоследък от ден на ден се открояват и обеците с логото на, покрити с дребни камъчета, а инфлуенсърите не стопират да ги носят. С модели със своите лога се регистрираха и Saint Laurent, Gucci, Dior, Prada, Jacquemus и, несъмнено, Louis Vuitton. Накъде без марката, която постоянно ще свързваме с нейния емблематичен монограм по аксесоарите. Така че е време да посрещнем новия сезон по най-бляскавия метод.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР