Мобилният оператор Vodafone съобщи официално, че ще върне европейските такси

...
Мобилният оператор Vodafone съобщи официално, че ще върне европейските такси
Коментари Харесай

Vodafone връща таксите за роуминг за клиентите във Великобритания

Мобилният оператор Vodafone заяви публично, че ще върне европейските такси за роуминг за нови и получили усъвършенствана услуга клиенти във Англия през януари, съобщи Ройтерс.

Таксите за роуминг бяха изцяло отстранени в Европейски Съюз през 2017 година, което спести на туристите и пътуващите по работа милиони годишно от в допълнение облагане за потребление на мобилните им телефони отвън родината.

Ръководителят на английското поделение на Водафон Ахмед Есам уточни, че множеството клиенти на компанията не употребяват постоянно роуминг услуги и в действителност заплащат за нещо, което не употребяват.

" Така че съгласно нас е по-справедливо да дадем на хората по-голям избор защо да заплащат - или да изберат проект, включващ безвъзмезден роуминг, или да заплащат за роуминг, единствено когато приказват с чужбина ", сподели Есам.

В Република Ирландия роумингът ще остане включен в проектите на всички клиенти, добави той.

След референдума за Брекзит всички огромни оператори оповестиха, че не имат намерение да връщат роуминг таксите. През юни тази година доставчикът на телекомуникационни услуги EE пръв даде заден ход и разгласи, че от януари ще възвърне тези такси за нови и някои от старите клиенти.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР