Мобилен офис на ЕНЕРГО-ПРО беше организиран на 13 декември във

...
Мобилен офис на ЕНЕРГО-ПРО беше организиран на 13 декември във
Коментари Харесай

Жители на варненското село Болярци беседваха по въпроси за електрозахранването с Енерго-про

Мобилен офис на ЕНЕРГО-ПРО беше проведен на 13 декември във варненското село Болярци, община Аврен. Мобилната приемна даде опция на жителите на обитаемото място да обсъдят с енергийната компания качеството на електрозахранването в региона, както и да се възползват от заявяване на услуги и информации, за които е належащо посещаване на Център за обслужване на клиенти. Инициативата е в сходство с провежданата от ЕНЕРГО-ПРО политика на открит разговор с потребителите.

Компанията взима поради всяка противоположна връзка при обмисляне на капиталовата и ремонтната стратегии на електроразпределителното сдружение от Групата за повишение качеството на доставяната електрическа сила. Основните превантивни действия на екипите на ЕРП Север са осъществяване регулярни обходи и инспекции по мрежата, прецизно се извършва профилактиката на оборудванията преди есенно-зимния интервал. В допълнение, мениджърите в компанията поддържат стеснен контакт с кметовете и кметските наместници в случаите на зародили проблеми с електрозахранването в ръководените от тях региони.

Стъпвайки на диалогичния модел ЕНЕРГО-ПРО ще заключи и проучва мненията на клиентите в село Болярци и ще планува бъдещи ограничения при образуване на оперативните действия по мрежата в община Аврен. Само през 2021 година вложенията на ЕРП Север в общината възлизат на 230 хиляди лв., които включват реорганизация на въздушна мрежа приблизително и ниско напрежение, създаване на нова мрежа ниско напрежение, създаване на телемеханика във основна станция Приселци, изработка на просеки, замяна на стоманобетонни стълбове, изолатори, конзоли.

Представителите на локалната власт са в течение на плануваните спирания за рехабилитация на оборудванията, с цел да се координират дейностите при минимално смущение на електрозахранването на потребителите в засегнатите региони. ЕРП Север остава разполагаем на всички свои клиенти в случаи на въпроси, свързани с доставката на електрическа енергия и предлага информационните канали за връзка с компанията за намиране на навреме решение – телефон 0700 161 61 и имейл: .
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР