Мнозина са запознати с хипотезата, че египетските пирамиди всъщност са

...
Мнозина са запознати с хипотезата, че египетските пирамиди всъщност са
Коментари Харесай

Ново откритие доказва, че Голямата пирамида в Гиза е създадена от извънземни

Мнозина са осведомени с хипотезата, че египетските пирамиди в действителност са дело на представители на извънземна цивилизация.

Уфолози и публични учени не престават разногласията дали е допустимо такива величествени и комплицирани уреди да бъдат построени от индивида. И това в случай, че няма разполагаем строителна техника най-малко на равнището на актуалната. Все отново очевидни доказателства за извънземното авторство на шедьоврите на античната архитектура не са получени, написа "Блиц ".

Но ненадейно обстановката се трансформира. Специалистите вършат сензационно изобретение, което демонстрира, че Голямата пирамида в Гиза е основана точно от извънземни, а не от хората. Ключът към разгадаването на тази загадка е от дълго време пред очите ни – просто експертите едвам в този момент инцидентно му обръщат внимание. Работата е там, че именитата Хеопсова пирамида се намира на 29.9792458 градуса северна широчина. Но с какво са забележителни тези числа? А знаете ли, че скоростта на светлината е равна навръх 299 792 458 км/сек.?! Това не би могло да бъде просто фантастично съвпадане.

Най-поразителнотo обаче е, че точната скорост на придвижване на светлинните лъчи не е известна на хората преди 1950 година Излиза, че преди към 4500 години строителите на първото знамение на света прелестно са знаели този теоретичен факт. От това следва елементарният извод, че месторазположението на пирамидата на Хеопс е съобразено точно с тази големина и е определено от върховен разсъдък.

Мнозина различни откриватели са уверени, че в дълбока античност технологически развити пришълци са посетили египтяните и са построили пирамидите. Извънземните по това време са възприемани като богове, спуснали се от небесата. Изобразявани са върху религиозни картини и творби на изкуството. Например голям брой древноегипетски рисунки съдържат облици на непознати същества, надарени с невероятни качества, както и на не по-малко фантастичните им летателни апарати. Някои експерти отиват още по-далече в изказванията си, че фараоните в действителност са хибриди сред хора и извънземни, основани, с цел да ръководят полудивото човечество на Земята. „ Зелените човечета “ са споделили с предците на актуалните египтяни знанията си и са оставили на нашата планета (при това освен в Египет) голям брой секрети, предопределени за бъдещите генерации.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР