Мнозина потребители се радват на спортните залози чрез efbet и

...
Мнозина потребители се радват на спортните залози чрез efbet и
Коментари Харесай

Преследване на загубите - големият бич за всеки залагащ, какво представлява и защо е опасен?

Мнозина консуматори се радват на спортните залози посредством efbet и цялата гама от благоприятни условия, които дава. Тръпка, страст, занимание, метод за печелена на пари - залозите могат да се окажат вашият най-хубав другар. Но и най-лошият.

Чувството от това да спечелиш е неописуемо - това вътрешно удовлетворение и надлежно при някои потребността мигновено да се похвалим на другари. Както и в живота, по този начин и съответно в залозите обаче би трябвало да си наложим най-важното предписание - да се научим да губим.
Как стартира преследването на загуби при залозите?
Колкото е прелестно възприятието при облага, толкоз тягостно (че и отгоре) може да бъде това от провалянето. Не би трябвало обаче да оставяме страстите да не владеят в тези моменти - яд, отчаяние - би трябвало да ги направляваме. Това е извънредно значимо, само че и нетолкова елементарно за налагане.

Ако се провалим в този опит, то тогава попадаме в един от най-големите клопки на залозите, прочут за всеки един фен - гонене на загубите. Иначе казано - губим, губим, губим, а с цел да компенсираме това, продължаваме да губим, губим, губим. Неумишлено, несъмнено, просто имаме вяра, че ще компенсираме загубата с някоя огромна и значима облага. Това обаче става прекомерно рядко.

Първата стъпка към това да се научим да губим и да избегнем преследването на загубите е тази да приемем, че загубите са част от залозите. Те би трябвало да се чакат. Още с влизането в света на залозите би трябвало да сме наясно, че те ще участват - от време на време повече, от време на време по-малко, само че сигурно ще са там.



Най-просто математически казано (макар и да има доста условности) - или печелиш, или губиш - 50% късмет. Когато загубиш - би трябвало да го приемеш и да продължиш. Толкова е елементарно за казване, само че малко на брой го управляват изцяло. Никой не обича да губи, още повече, в случай че са забъркани и пари.
Как да избегнем преследването на загубите при залозите?
Неслучайно огромната разлика сред специалист и дилетант е не при способността им да проучват протичащото се, само че освен това по какъв начин се оправят с дълга серия загуби. Първичната реакция при изгубен
залог е основаването на нов подобен, само че един специалист първо би анализирал - за какво и по какъв начин се е стигнало до провалянето, без да се поддава на страсти или да желае да си върне парите незабавно - ще възнамерява деликатно.

Може да се наложи и пауза, отмора - по-дълга или по-кратка. За възвръщане на увереността и спокойствието (както и тип утешаване, че след загубата е пристигнала победа) можем да използваме и " по-сигурен "
залог - индивидуален, с не толкоз огромен коефициент и даже с не толкоз огромна заложена сума.

За сериите от загуби, колкото и необичайно да ви звучи, могат да допринесат и физическото, и психическото ви положение. При първото - в случай че сте изтощен, недоспал - потвърдено е, че е доста по-вероятно да сбъркате с вашия
залог. Същото се отнася и за психическото ви положение - не е изключително желателно да залагате, когато сте нервни, депресирани или без предпочитание за нищо.

От efbet се грижим оптимално за нашите клиенти и за край за тази публикация предоставяме още един " златен " съвет - в никакъв случай не достигайте до спестявания за нещо значимо или за пари, отделени за сметки, още повече, в случай че е за гонене на загуби!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР