Множеството забавни изпитания очакват участниците в Тримагическия турнир, който ще

...
Множеството забавни изпитания очакват участниците в Тримагическия турнир, който ще
Коментари Харесай

Тримагически турнир организират в София

Множеството занимателни тествания чакат участниците в Тримагическия шампионат, който ще бъде проведен в Нощта на книгите за Хари Потър. Традиционното към този момент събитие се отбелязва в целия свят в първия четвъртък на февруари по самодейност на английското издателство Bloomsbury. Тази година вълшебната дата е 6 февруари, когато всеки, запленен от фантастичния свят на Дж. К. Роулинг, може да прекрачи прага на фантазиите си и да влезе в разнообразни завършения.

Младите магьосници, вещици и мъгъли ще имат опция да провеждат и да вземат присъединяване в прояви, изпълнени със занимателни игри и четене на обичани фрагменти от романите за " момчето, което оживя ". Сред главните цели на акцията, която се организира за шести път, е младите читатели да се допрян до магията на книгите и да бъде стимулиран ползата им към четенето. Като същински феномен в актуалната детска литература, поредицата за Хари Потър съумява всяка година да притегли милиони млади, носейки послания за приемливост, емпатия, вълшебната мощ на другарството.

Издателство " Егмонт " насочва специфична покана към всички учебни заведения, книжарници, библиотеки, читалища и почитател клубове в страната да се причислят към самодейността, като провеждат свои събития, с които да отбележат Нощта на книгите за Хари Потър: " Тримагическият шампионат ". Може да се употребява особено квалифицираният учредителен пакет с хрумвания, упътвания и материали за подготовката на паметен празник.

Събития ще има в 17 обитаеми места, като за тазгодишната Нощ на книгите за Хари Потър се готвят 22 районни библиотеки, книжарници, читалища и образователни заведения.

Пакетът може да бъде свален от уеб страницата на издателството:

www.egmontbulgaria.com

www.harrypotter.bloomsbury.com/uk/event-map.

www.egmontbulgaria.com

www.egmont.com

https://www.facebook.com/egmont.bg/

https://www.facebook.com/harrypotter.bg/

https://www.facebook.com/egmont.teen/

https://www.instagram.com/egmontbulgaria/
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР