Множество нарушения на Закона за движение по пътищата са констатирани

...
Множество нарушения на Закона за движение по пътищата са констатирани
Коментари Харесай

Спецакция в Първомай: Спипани са 50 шофьори без колан и един пиян

Множество нарушавания на Закона за придвижване по пътищата са установени при сбъднат пътен надзор на територията на РУ-Първомай, оповестиха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи в Пловдив. Акцията по сигурност на придвижването е извършена в през вчерашния ден за времето от 08:00 ч. до 20:00 ч. от екипи на бранш Специализирани полицейски сили.
Проверени са общо 141 души и 127 моторни транспортни срества. Установени са 123 нарушавания на Закона за придвижване по пътищата. Съставени са 56 акта и са издадени 41 санкции с фиш. Преобладават случаите на неизползвани предпазни колани - 50. Един водач е бил под влияние на алкохол - с над 1,2 промила. Други 18 са били хванати с неизправни пътни документи, а четирима са хванати да карат до момента в който приказват по мобилен телефон, без да имат нужното устройство за " свободни ръце ".
От колите, 14 са били без годишен механически обзор и по четири - с механически неизправности и липса на застраховка " Гражданска отговорност ". Засечени са и пет моторни транспортни срества с непозволено затъмнени стъкла.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР