Множество хора попаднаха в капан след частично рухване на покрива

...
Множество хора попаднаха в капан след частично рухване на покрива
Коментари Харесай

Торнадо срина складова база на „Амазон”, много жертви

Множество хора попаднаха в капан след отчасти срутване на покрива на склад на колоса „ Амазон” край град Сейнт Луис в американския щат Мисури късно нощес.

Причината за случая е торнадо, оповестиха локалните управляващи, представени от Българска телеграфна агенция. Агенцията за ръководство при изключителни обстановки в Колинсвил изясни, че става дума за случай с доста жертви и добави, че хора са блокирани в склада, само че не даде детайлности, нито данни за броя ранени и починали.



Кадри от мястото на случая, снимани с дрон, демонстрират спасители, които претърсват голяма повърхност с парчета в тъмнината преди разсъмване. Говорител на „ Амазон” сподели, че сега е прави оценка на обстановката и вредите в обекта.

Губернаторът на Илинойс Джей Би Прицкър помоли за хората от Едуардсвил и се е свързал с кмета на селището, с цел да бъдат обезпечени нужните държавни запаси.



Снощи американската Национална метеорологична работа издаде предизвестия за торнада в региони в няколко щата, сред които Арканзас, Тенеси, Мисури и Илинойс.

„ Около 50 души евентуално са починали при унищожителните торнада, които минаха нощес и рано тази заран през Кентъки и други американски щати”. разгласи губернаторът на Кентъки Анди Бишиър.

„ Информациите са в действителност покъртителни”, съобщи Бишиър в телевизионното изявление. Той разгласи изключително състояние в своя щат и уточни, че вредите ще бъдат „ едни от най-големите, които сме виждали от дълго време”.

В Тенеси неприятното време лиши живота на минимум трима души, заяви представителят на щатската организация за ръководство при изключителни обстановки Дийн Фленър.

Най-малко един човек почина, а петима бяха ранени, когато торнадо откъсна покрива на старешки дом в щата Арканзас.

BREAKING: Multiple people trapped after Amazon warehouse in Edwardsville, Illinois, partially collapses during storm
— BNO News (@BNONews)
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР