Многото диети и объркваща информация за храненето и различните режими

...
Многото диети и объркваща информация за храненето и различните режими
Коментари Харесай

12-те задължителни храни за блестяща женственост

Многото диети и объркваща информация за храненето и другите режими сервират спорна информация. Най-уязвими на крайните трендове са младите и неопитните, които още нямат свои наблюдения върху храните и резултата им върху тялото. Но има няколко правила, които са безспорни, когато става дума за храна, здраве и хубост.

На първо място това е разнообразното хранене с образци от всички групи храни: белтъчини, въглехидрати и мазнини. Не толкоз пропоприите са значими, колкото постоянният банкет на разнородни храни, с цел да получава тялото всички нужни микроелементи и нутриенти. И ще ни се отплати с хубост.

Учените са изследвали 12 храни, които всеки рационален човек просто би трябвало да включва в диетата си, без значение от метода си на живот. Ето и кои са те:

1. Бобови храни

Бобовите са богати на растителни протеини и имат доста здравни изгоди. Все повече лекари и диотолози избират бобовите като здравословен източник на протеини и предлагат 3 порции дневно от да вземем за пример фасул, нахут, леща. От тези вкусни варива могат да се вършат разнородни пюрета като хумус, супи и сосове тъй че разнообразието в рецептите е обезпечено.

2. Горски плодове

Горските плодове като ягоди, боровинки, малини са богати на антиоксиданти и са наложителни в листата за здравословните храни. Една порция дневно зарежда с всички нужни витамини, тъй че ½ чаена чаша дневно ще ви обезпечи по едно и също време здраве, красива кожа и положително въодушевление. Днес трендът е горските плодове да се смесват и в салати, и в съществени ястия и в десерти, тъй че изборът е голям.



3. Други плодове

Всички знаем поговорката „ Една ябълка дневно, държи докторът надалеч “, само че истината, че са ни нужни 3 ябълки на ден или 3 порции разнообразни плодове. Включете плодовете още със закуската си за добър банкет на фибри, плодови захари и антиоксиданти. Плодовете може да се одобряват и в смутита, разнообразни десерти, само че най-хубавият вид е да ги одобряваме сурови в чист тип.



4. Кръстоцветни зеленчуци

Поне една порция дневно кръстоцветни зеленчуци като броколи, карфиол или кейл ще се отрази прелестно на здравето и тонуса ви. Това са зеленчуци, които са доста богати на антиоксиданти и фибри и зареждат тялото с доста положителна сила и се разграждат бързо. Може да ги ползвате за салати, супи и съществени ястия и постоянно ще ви бъде доста вкусно.

Вижте и другите храни... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР