Многократните антивирусни маски на Sonovia са покрити с наночастици от

...
Многократните антивирусни маски на Sonovia са покрити с наночастици от
Коментари Харесай

Антивирусни маски унищожават COVID-19 за половин час

Многократните антивирусни маски на Sonovia са покрити с наночастици от цинков оксид, които унищожават бактерии, гъбички и вируси, което може да помогне за прекъсване на разпространяването на ковид, заяви „ Джерусалем пост “.

SonoMask демонстрира дарба за обезвреждане на новия ковид при успеваемост от 99.34% в границите на изследвания, извършени от интернационално акредитирана лаборатория за изпитване ATCC, заяви основания в Рамат Ган израелски производител и разработчик Sonovia.

Антивирусните маски за многократна приложимост на Sonovia са покрити с наночастици от цинков оксид, които унищожават бактерии, гъбички и вируси, което съгласно производителя може да помогне за прекъсване на разпространяването на ковид.

Резултатите от последния кръг от проби демонстрираха, че маската има способността да обезврежда падналите следи от SARS-COV-2 в границите на 30 минути след контакт с тъканта. SonoMask също потвърдено поддържа своите защитни свойства през целия цикл от 55 изпирания.

„ След този извънреден резултат към този момент можем да уверим обществеността, че нашата SonoMask работи непрестанно, непрекъснато и бързо, с цел да обезврежда разпространяването на COVID-19, “ сподели основният изпълнителен шеф на Sonovia Джошуа Хершковичи.

„ Гордеем се с най-новото ни достижение, което ще помогне на хората да се усещат в сигурност и да защитят своите близки, като в същото време остават най-екологично преференциалният вид на пазара на ЛПС “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР