Многогодишната финансова рамка, прилагането на Стълба за социалните права, както

...
Многогодишната финансова рамка, прилагането на Стълба за социалните права, както
Коментари Харесай

Международна конференция обсъжда услугите от общ интерес и устойчивото развитие и растеж


Многогодишната финансова рамка, използването на Стълба за обществените права, както и предложенията по пакета за чиста сила и директивата за питейната вода ще бъдат във фокуса на полемиката по време на интернационална конференция, отдадена на услугите от общ интерес и устойчивото развиване и напредък в Европа. Форумът се провежда от Асоциацията на индустриалния капитал и е част от събитията в календара на Българското европредседателство, оповестиха от АИКБ.

По време на събитието ще бъдат разисквани ролята на публичните услуги и услугите от общ интерес в подтекста на кохезионната политика на Европейския съюз. С полемиките по новия бюджет на Съюза ще се слагат и въпросите за бъдещите политически цели на еврообщността. Ще се прегледа и оцени пътя напред както към използването на стълба за обществените права в Европа, по този начин и към самостоятелната отговорност, която всяка организация и дружество има, с цел да се трансформира континета в по-добро място за живеене.

Очаква се присъединяване във форума да вземат министърът на българското европредседателство Лиляна Павлова, финансовият министър Владислав Горанов, министърът на труда и обществената политика Бисер Петков, както и евродепутати.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР