Много сме я закъсали, щом един политически резултат е функция

...
Много сме я закъсали, щом един политически резултат е функция
Коментари Харесай

Проф. Иво Христов: Ако Байдън дойде на власт, ще има войни и около България

Много сме я закъсали, щом един политически резултат е функционалност на вирусно заболяване, в случай че е имало такова. Във всичко се колебая . Без да имам вътрешна информация, имам възприятието,че щабът на Тръмп деликатно са анализирали дебата с Байдън и резултатите, и са стигнали до извода, че е по-добре той да си ги спести. Дебатите Тръмп-Байдън бяха политическо дъно за Съединени американски щати, все си мислех, че България е там, само че това, което видях в Америка ме успокои. Изключително доста ме впечатли, подобен примитивизъм не бях виждал. Така разяснява обстановката в Съединени американски щати проф., социолог и народен представител от Българска социалистическа партия.
По думите му сходно говорене " се е трансформирало в процедура в България и в този момент ще има вторична легитимация, тъй като " по този начин вършат огромните ".
 Санкциите на Съединени американски щати ще обиден „ Турски поток “ през България Санкциите на Съединени американски щати ще обиден „ Турски поток “ през България
Американските наказания ще обиден продължението на съветския газопровод „ Турски поток “, който би трябвало да премине през българска...
Там няма никаква, безусловно никакъв спор за политика. Това е едно надълбоко разграничено общество, на ръба на гражданската война. Гледките от там това лято припомнят Близкия Изток, а не най-развитата страна в света, продължи коментара си за Съединени американски щати той.
Аз си мисля, че 2020г. ще бъде началото на взривни процеси в целия свят, те ще ни се стоварят на главата , сподели проф. Христов. Обяснението му: " Съединени американски щати не се занимават сега с нищо, с изключение на със себе си. Те нямат единна външна политика също по този начин. Липсата на здрава ръка на имперската мощ ще се отрази на целия свят "
Тръмп пристигна като представител на антиглобалистките сили, като представител на американския империализъм. Байдън е на националистките сили. Това е безусловно война на бреговете. Ако Байдън пристигна на власт, отчитайки неговото " съвършено физическо положение ", това значи, че Камала Харис ще ръководи. Това значат войни на всички места и към нас . Например в Средиземноморието - спорът Гърция - Турция, уточни анализаторът.
" Директно, ние към този момент сме на фронтовата линия против Русия – физически. Турция – това което се случва в Кавказието е непосредствено резултат от политиката на Ердоган. Крайно съм обезпокоен от спора в Нагорни Карабах. Смятам, че там нещата ще придобият все по-тежък темперамент. Очертават се блокове, в които за първи път Арабският свят, като се изключи Катар и плюс Иран, застават зад Армения. От другата страна е тюркският свят плюс Пакистан, които застават зад Турция. Всичко това ще бъде решено от тежката дума на Русия ", акцентира той взривоопасната конюнктура.
За дебатът в Екологичен потенциал за България: " Много пара в свирката ", разяснява малко Христов.

 Джеймс Пардю пред Дъждовни води: Борисов трансформира България в еднопартийна страна Джеймс Пардю пред Дъждовни води: Борисов трансформира България в еднопартийна страна
" През последните години демокрацията в България се намира в оттегляне. А Борисов на процедура трансформира България в еднопартийна страна...
Проследих го. Европейска комисия няма никакви, безусловно никакви действителни, с изключение на прекъсване и стартиране на пари, за въздействие върху режимите в Европа. Това е една от извънредно неприятните страни на българския темперамент – да чакаме някой да ни реши казуса извън. Ние допуснахме извънредно срамно този режим да ни ръководи толкоз време . Има необятни властнически настройки, даже тези, които са против Борисов са част от тях, тъй като не са в хранителната верига, изясни социологът.
Очарователна е тази българска линия да се гласоподава за следващия избавител, без да се знае какво има вътре като наличие , по този начин той разяснява последните социологически изследвания, които дават преднина на Слави Труфонов. 
" Ние сме като едно огромно семейство,всяка ръка държи по един камък ", сподели още той във връзка политиката и политическите играчи в България.
Българска социалистическа партия е единствената политическа партия в странта, другото са клики. Има си критерии за това какво значи политическа партия. Благодарен съм, че ме поканиха, сподели проф. Христов и отхвърли да разяснява спорът сред Елена Йончева и Корнелия Нинова.
 
 Политолог: Натискът от Брюксел върху България ще се ускори Политолог: Натискът от Брюксел върху България ще се ускори
" Във всички случаи политическият напън към България ще се усилва. Досега всичко беше доста дипломатично – някак се споделяше, ч...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР