Много са разликите, но една е голямата. Закупуването на "Техноимпекс"

...
Много са разликите, но една е голямата. Закупуването на "Техноимпекс"
Коментари Харесай

Нинова: Техноимпекс не влиза в дома на три милиона българи

Много са разликите, само че една е огромната. Закупуването на "Техноимпекс " не влиза в дома на 3 млн. българи, както влиза Гинка. Не им бърка в джоба и да им изважда парите за сметките на ток, нито е националната електрическа мрежа и националната сигурност. Това сподели председателката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във връзка изявление на собственичката на "Инерком " Гинка Върбакова.

По време на чуването си в Народното събрание Върбакова попита "как може млада дама от село Крушовица на 28 години да си купи "Техноимпекс "? "

Нинова добави, че с изявлението си Гинка Върбакова е удостоверила, че зад нея стои ГЕРБ. "Тя повтори едно към едно изявление от конференции на ГЕРБ ", аргументира се соцлидерката.

Корнелия Нинова добави, че министър председателят Бойко Борисов е забъркал огромен интернационален скандал с чешкия министър председател Андрей Бабиш, който го е уличил в неистина. Така страдал и европейският имидж на страната.

"Проблемът си е тук в България. Проблемът е Бойко Борисов и това държавно управление. Тези хора стартират да опропастяват председателството. Докато си беше в България - добре. Всеки ден се занимавахме с български кавги, в този момент абсурдът е изнесен на европейска сцена ", добави Нинова.

Според нея страната би трябвало да изкупи напълно ЧЕЗ. Нинова не била съгласна кабинетът да е съучастник с Гинка от Пазаджик, банки и офшорни компании
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР