Много родители знаят как да намерят подход към всяко капризно

...
Много родители знаят как да намерят подход към всяко капризно
Коментари Харесай

Татковците от тези ЗОДИИ трудно общуват с децата си

Много родители знаят по какъв начин да намерят метод към всяко капризно дете: те ще приказват с него, ще се смеят, ще провокират доверие и обич. Но има мъже, за които общуването с деца се трансформира в доста съществено тестване. Вижте кои са те:
Лъв
Лъвът доста обича детето си, само че постоянно изисква прекалено много от него. Децата му би трябвало да са най-хубавите: да посещават всички типове уроци, да получават единствено отлични оценки, да имат спортни достижения. Лъвът има вяра, че упоритостта и държанието на водачеството са всичко, което ще направи човек благополучен. Понякога на децата на представителите на тази зодия им липсват най-простите неща: откровени диалози, занимания или позволение да си играят повече с другите деца. Лъвът може да е прекомерно придирчив към детето.Често наследникът му израства убеден, че единствено шестиците и положителното поведение могат да завоюват любовта на баща Лъв. Но в действителност самият татко от време на време просто не знае какво прави децата му същински щастливи.
Скорпион
Бащата Скорпион не знае по какъв начин да се сприятели с децата си. Той може да бъде прекомерно " остър " и злоумишлен. Бащата Скорпион ще научи детето си от ранна възраст на мощ и храброст, провокирайки го и докосвайки всеки един от минусите му. Скорпионите постоянно обидно се майтапят с децата си, принуждават ги да се пазят, тъй като точно на това са ги научили техните родители. Този знак е сигурен, че целият живот е битка, затова те са длъжни да създадат същински войник ​​от детето си. Въз основа на опита си Скорпионът може да приготви  наследника си за живот, който е цялостен със премеждия. Това нормално е краят на възпитанието на Скорпиона, защото той не знае по какъв начин да приказва с децата си на техния език.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР