Много пълнолетни играчи в букмейкърските сайтове, предпочитат да залагат на

...
Много пълнолетни играчи в букмейкърските сайтове, предпочитат да залагат на
Коментари Харесай

Nostrabet: За какво да внимаваме при залозите в права колонка

Много пълнолетни играчи в букмейкърските уеб сайтове, избират да залагат на права колонка, с цел да печелят повече. Този желан тип залози, може да бъде ефикасен, само че може да крие и някои опасности. Ние попитахме експертите от Nostrabet, защо би трябвало да се внимава, а те ни споделиха своето умело мнение, в идващите редове на тази потребна обява.
Как се залага на права колонка?

Сайтовете за
залози оферират опцията права колонка, която се сформира от няколко селекции. Така да вземем за пример, можете да изберете 3 или повече мачове и да ги поставите в колонка с общ залог. Играчът може да пресметне облагата си, откакто умножи коефициентите на всички спортни срещи, а полученото число умножи по направения залог. Важно е да се знае, че в случай че даже една селекция от правата колонка е губеща, ще изгубите всички останали мачове във вашия фиш.

Правата колонка, е наричана още батерия. Предпочитана е, тъй като може да докара до по-високо заплащане. За тези, на които им е мъчно да сформират сходен тип
залог, могат да прегледат рубриката на, където има футболни прогнози на батерии. Специалистите са анализирали най-горещите мачове от Европа и останалия свят.
Какво е значимо за акумулаторните
залози?

Така наречените акумулаторни
залози (права колонка), разрешават на играча да прибавя друг брой спортни срещи във виртуалния си фиш. Позволява се даже да залагате на разнообразни спортове, а не да се ангажирате с някой избран. Тук обаче е доста значимо, да не прекалявате с прибавянето на селекции. Колкото повече мачове прибавите в колонката, толкоз по-голям е рискът от загуба.

Ако се залага на единични мачове, не е проблем един, два или повече, да избягат, само че най-малко един да завоюва, с цел да се прибере облага. При акумулаторите обаче няма такава опция. Ето за какво, е добре да бъдете внимателни, когато играете и да бъдете по-скромни със
залаганията.
Предимства и дефекти

При вършиме колонки се реализира по-висок коефициент, който умножен по залога, може да донесе повече средства в сметката на играча. Това е преимуществото им пред останалите варианти за
залагане. Много хора обаче не съумяват да предвиждат сполучливо мачовете и надлежно губят целия ваучър.

Главният минус е, че прибавянето на доста селекции, ще понижи възможностите за облага. В този ред на мисли, е добре да се заобикаля изхвърлянето със
залози на голям брой мачове и спортове. Все отново задачата да дадете вярна прогноза за 7, 8 или 10 спортни срещи, е много комплицирана. Естествено, всеки може да реши за себе си, по какъв начин да играе, само че е добре да сте деликатни.
Заключителни думи

Спортните
залози могат да се костват доста забавни на играчите, само че те съставляват чиста проба хазарт, който води след себе си опасности от понижаване на бюджета ви. Опцията права колонка е съблазнителна за мнозина, макар че в множеството случаи фишовете излизат губещи. Водейки се от това, е добре да играете рационално, тъй като може да останете разочаровани. По-горе ви информирахме за заплахите от залагането на батерии и споделихме наши размисли по тематиката. Силно се надяваме, че публикацията е била потребна за читателите, на които желаем триумф.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР