Много от семействата избират да обзаведат дома си с ламиниран

...
Много от семействата избират да обзаведат дома си с ламиниран
Коментари Харесай

С това ще заличите всяка драскотина по ламинирания паркет

Много от фамилиите избират да обзаведат дома си с ламиниран паркет. Тази подова настилка, в параленост с доста други, има редица преимущества, от които напълно умерено можем да се възползваме.

Най-напред можем да посочим това, че ламинираният паркет е измежду бюджетните разновидности, които съвсем всеки може да си разреши. Поддръжката му не е обвързана с спомагателни средства. Монтира се съвсем като детска игра и даже не се постанова да се възползваме от услугите на опитни експерти.

Днес по магазините се оферират типове ламиниран паркет, които остават неразличими от естественото дърво. Това е следващата причина хората да залагат на тази подова настилка.

Знаете обаче, че всяко едно нещо, което се слави с толкоз доста преимущества, има и своите дефекти. Ние ще бъдем откровени пред вас и ще споделим, че лесното надраскване на ламинирания паркет е едно от тях.

На никой няма да му е прелестно всекидневно да вижда драскотините по повърхността на пода. Добрата вест е, че съществуват трикове, с помощта на които елементарно можем да се избавим от тях и освен това с минимални старания.

Как да заличим драскотините от паркета за секунди?

• Восъчни пастели

С восъчни пастели нормално се заличават по-дълбоките следи. Предварителната подготовка е обвързвана с почистването на пода и обезмасляване на неговата повърхнина. Едва по-късно в деяние влизат пастелите, които ще оставят всяка драскотина зад тила си.

Нанасяйте по дължина и по дълбочина на линиите, които са се появили с времето. Оставете да изсъхне и откакто това се случи, можете да полирате усърдно с мека забрадка.

• Кит на восъчна основа

Още един остроумен метод за изтриване на най-дълбоките драскотини, породени от нехайство. На пазара се предлага извънредно богато многообразие от цветове и разфасовки и по тази причина е добре да се консултирате с човек, който има знания в региона.
 Ето кои подови настилки са ОПАСНИ за здравето Ето кои подови настилки са ОПАСНИ за здравето
Семействата, в които се чака скорошно раждане или към този момент има малко бебе, би трябвало да отсрочат слагането на нови подови настилки. Те мога...

С този материал се работи доста елементарно и изключваме вероятността да не съумеете сами да се справите със заличаването на следите по паркета.

• Пепел от цигара

Звучи в действителност удивително, само че прави чудеса. Да, тъкмо онази пепел, която се появява откакто цигарата обгори. Смесва се с няколко капки олио, до момента в който не се получи гъста и хомогенна примес.

С нея и благодарение на коркова запушалка втрийте в надраскания сектор и след няколко минути полирайте. Ефектът е изумителен!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР