Много от нас пропускат грижата за краката, въпреки факта, че

...
Много от нас пропускат грижата за краката, въпреки факта, че
Коментари Харесай

Дойде ли това време започвам да си правя тези лепенки и искам да ви кажа, че вирус не ме лови цяла зима

Много от нас пропущат грижата за краката, макар обстоятелството, че това са едни от най-важните елементи на тялото и тяхното здраве би трябвало да бъде съхранено. Ако имате люспеста кожа или убивате гъбичките по стъпалата с оцет, това не е по никакъв начин потребно.
Изненадващо, само че е много мъчно да поддържате хигиена на краката.
Тъй като ние сме на крайник по през целия ден, краката ни поемат огромна тежест.
Въпреки че те към момента не са изследвани добре, различните практикуващи считат, че течността в краката може да се натрупва и да се трансформира в отрови.

За благополучие има няколко метода да се отървете от гъбичките на краката и да поддържате чувството за прохлада през целия ден единствено благодарение на естествени субстанции.
Стъпка 1: Съберете съставките
Ще ви трябват: самозалепваща лента, един лук, глава чесън и вода.
Стъпка 2: Подгответе зеленчуците
Чесънът и лукът е належащо да бъдат нарязани. Тези два продукта постоянно се прибавят към ястията, с цел да получат добър усет. Те имат мощни имуностимулиращи свойства и могат да се употребяват освен в храната.

Ако допират кожата непосредствено, те могат да отворят порите и да изтеглят токсините от тялото.
Стъпка 3: Добавете зеленчуците
Изсипете нарязаните лук и чесън във вода, можете непосредствено да ги сложите в чайника. Идеята е, че чесънът и лукът във водата развиват антитоксични субстанции.
Стъпка 4: Добавете вода
Излейте горещата вода по този начин, че да покрива повърхността на съставките. Загрейте водата, по-късно изключете котлона и оставете да се охлади.

Стъпка 5: Подгответе лепенката
Водата би трябвало да се охлади. Сега нанесете водата върху лепенката и се пробвайте да не разваляте лепенката.
Стъпка 6: Поставете лепенката
Докато сместа към момента не е изсъхнала, належащо е да залепите лепенката на крайници си и да я оставите за една нощ. Източната медицина възприема краката като микрокосмос на цялото тяло. Можете да повторите този развой на рефлексотерапия, до момента в който не постигнете избрания резултат.

Стъпка 7: Обуйте чорап
След като лепенката е сложена, би трябвало да носите чорап, тъй че кръвообращението да се усъвършенства. Оставете я за една нощ, с цел да се всмукват всички отрови. Сутринта, когато се разсъните, можете да премахнете чорапа и лепенката.
Стъпка 8: Премахнете лепенката
Веднага щом махнете лепенката, ще видите, че ще е станала кафява. Този цвят малко може да ви тормози, само че това е добър знак.
Повторете този развой, в случай че е належащо, с цел да възстановите свежестта на краката си.

Алтернативен способ за детоксикация със недопечен лук:
Ако предпочитате по-различен метод за детоксикация, просто нарежете лука и го поставете в чорапа си. Това средство е било употребявано в древността и слагането на суровия лук в чорапа е лекувало признаците на простуда и грип.
Инфо: lekuvai.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР