Много от модерните футболисти в днешно време обръщат сериозно внимание

...
Много от модерните футболисти в днешно време обръщат сериозно внимание
Коментари Харесай

Ослепителна футболистка недоволства заради възбудени фенове

Много от модерните футболисти в днешно време обръщат съществено внимание на своята визия – прическа, жанр на обличане и визия. В женския футбол пък има много атрактивни спортистки, които няма по какъв начин да заловен мъжкото око.

Именно подобен е казусът с британската футболистка Габриела Хоуел , която се оплаква от голямо количество неприлични мнения в обществените мрежи от „ възбудени мъже “, както ги назовава самата тя. Това се случва освен под сексапилните ѝ фотоси, само че и под футболните ѝ такива.

„ Това е казусът с женския футбол - играчите са съдени по външния им тип, а не съгласно гения им. Можеш да правиш и двете - и да обичаш футбола, и да носиш високи токчета ", показа Хоуел пред „ Mirror “.

„ Мъжете обичат да пишат, че се възбуждат, под фотосите ми. Понякога го вършат и под такива, в които отбелязвам тима си, което е унизително “, прибавя 22-годишната англичанка , която стартира кариерата си в Кристъл Палас, а сега играе за Сътън Юнайтед в Първа дивизия.

„ Не търкам гадните мнения. Малките девойки би трябвало да виждат, че си има и минуси на това да си инфлуенсър. Искам да го знаят. Няма по какъв начин всички да те харесват. Трябва просто да станеш дебелокож и да не обръщаш внимание на тези мнения “, приключва хубавицата .

СНИМКИ НА ПРЕЛЕСТНАТА ГАБРИЕЛА МОЖЕ ДА ВИДИТЕ В ГАЛЕРИЯТА!

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР