Много от гласувалите за ДОСТ трудно биха се върнали за

...
Много от гласувалите за ДОСТ трудно биха се върнали за
Коментари Харесай

Илхан Андай: Ердоган вижда партньорството с ДПС и в полза на Борисов

Много от гласувалите за ДОСТ мъчно биха се върнали за Движение за права и свободи , само че огромен % от тях сляпо имат вяра на Ердоган и се усещат малко предадени, само че има един месец, с цел да им се изясни каква е цената на това превръщане обратно “. Това сподели журналистът Илхан Андай, притежател на сайта 24rodopi.com., в коментар за визитата на водача на ДПС Мустафа Карадайъ при президента на Турция.

Според него сполучливата работа с гласоподавателите в Турция ще рефлектира и на изборната интензивност на пасивните етнически турци в България.

Андай изрече догадка, че  Ердоган вижда партньорството с Движение за права и свободи и в интерес на Бойко Борисов и ГЕРБ :

„ Има алтернатива,  в случай че ГЕРБ завоюва изборите, да се опита да сътвори кабинет с обединения, които са положително настроени към тази партия, а Движение за права и свободи е една от тях “ . Според него Движение за права и свободи ще сложи ултиматум за експертен кабинет.

Журналистът уточни като вероятен вид в идващото Народно заседание партиите на митинга, подкрепени от Българска социалистическа партия, да поддържат настоящето служебно държавно управление, което да продължи работа като експертно.

Интервюто на Людмила Железова с Илхан Андай в предаването " Нещо повече "  можете да чуете от звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР