Много неистини се изговориха по мой адрес. На бюрото ми

...
Много неистини се изговориха по мой адрес. На бюрото ми
Коментари Харесай

Лечева: Двете решения на КПКОНПИ гласят, че не съм в конфликт на интереси

Много лъжи се изговориха по мой адрес. На бюрото ми са двете решения на КПКНОПИ. Те гласят, че не съм в спор на ползи “. Така отговори служебният министър на младежта и спорта Весела Лечева в ефира на БТВ на въпрос дали е разпитвана по сигналите на своя предходник Радостин Василев.

„ Ще помоля някогашния министър да се извини “, сподели още Весела Лечева и добави, че е получила документите в края на седмицата.

„ Решенията по двата сигнала към този момент са факт, получих ги в петък. Не желаех да ги върша медийно притежание, само че дано истината излезе нескрито “, добави тя.

В изявлението Лечева приказва за обстановката във федерацията по повдигане на тежести, стадиона на ЦСКА, както и допустимо ли е да има нови лифтове на Витоша.

„ Българските щанги минаха дълъг път, изпълнен с вътрешни напрежения. Отделихме особено внимание на федерацията от угриженост към състезатели, треньори и експерти, тъй като те бяха най-големите губещи “, разяснява Лечева.

„ Новото управлението беше вписано неотдавна и чакаме техните доклади и документи, по този начин както изисква законът. Поздравяваме ги за триумфите, които реализираха. Въпрос на процедура е федерацията да подпише нов контракт с ММС и да бъдат изчистени всички отговорности “, сподели още тя и добави, че се надява до края на май състезателите да получат и всички забавени заплати.

Министър Весела Лечева разяснява и по кое време в България ще има повече нови игрища.

„ Бавно се случват положителните неща. Вчера видяхме новия стадион на „ Ботев “. Имаме и нови зали като „ Арена София “, залата в Русе, а скоро ще бъде открита и тази в Бургас. Идва ред и на стадионите. Надявам се, че и клубовете към този момент узряха по какъв начин би трябвало да се ръководи една такава съвременна инвестиция. Защото не е единствено въпрос да го изградиш, а по-късно би трябвало и да го стопанисваш, тъй че да се самоиздържа. Футболните клубове са наясно, че би трябвало да създадат работещи модели за сходни огромни вложения “, сподели Лечева.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР