Много можем да си говорим за разпределението на Оскарите снощи,

...
Много можем да си говорим за разпределението на Оскарите снощи,
Коментари Харесай

Преображението на Матю Маконъхи

Много можем да си приказваме за разпределението на Оскарите нощес, за мощната конкуренция в актьорските категории, за незаслуженото подценяване на " Американска скица ", " Вълкът от Уолстрийт " и " Небраска ", както и за изцяло предстоящото фаворизиране на политическия правилния " 12 години в иго ". От една страна със страдание за следващата загуба на Леонардо Ди Каприо, само че от друга - с огромна наслада можем да отбележим Оскара за основна мъжка роля на Матю Маконъхи в " Клубът на купувачите от Далас ". Тя увенча поредност от мощни осъществявания - колоритния му и краткотраен облик на безнравствен брокер във " Вълкът от Уолстрийт ", мрачното и елегантно наличие в престъпния сериал на HBO " Истински детектив ".

Отслабнал, с тъмна коса, грациозен и изтънчен, Матю Маконъхи безусловно не наподобява на себе си отпреди няколко години, когато обликът му на мускулест блондин караше девойките да изтръпват от наслада. Последните му няколко кино лентата ни демонстрират един различен воин и едни други актьорски благоприятни условия, надалеч по-богати и впечатляващи от всичко забелязано до момента.

В прочувствената си и леко объркана тирада при приемането на премията, Матю Маконъхи призна, че обликът, който преследва през от десетилетия, е самият той, 10 години напред във времето. Оставаме в очакване на бъдещия Матю и неговите нови функции.

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР