Много мъже харесват аналния секс, но да убедят партньорката си

...
Много мъже харесват аналния секс, но да убедят партньорката си
Коментари Харесай

Как да помогнете на жената да се отпусне отзад

Много мъже харесват аналния секс, само че да убедят партньорката си си остава предизвикателство. Как тъкмо да се случи това, като тя е кардинално е срещу? Първото нещо е да дискутирате с нея тази тематика. Да разберете какво тъкмо я кара да се колебае и да прецените какво може да извършите по този начин, че да не излъжете нейните страхове.

Болката против удоволствието
Много дами пробват анален секс единствено един път и по-късно се настройват против него вечно. Това е нормално тъй като техният първи опит е бил мъчителен. Ако вашата жена е имала неприятно анално прекарване, то за нея е същинско изтезание някой да я кара още веднъж. Дори в случай че тя в никакъв случай не го е пробвала, най-вероятно е чула ужасни истории. Анусът е разказан от нерви и с верния тип стимулация при аналната игра може да усети наслаждение. За злощастие, същият пръстен от нерви, може да трансформира удоволствието в болежка и стеснение, изключително в случай че не методите вярно. Когато убеждавате вашата партньорка да вършиме анален секс, би трябвало да покажете угриженост за нейното наслаждение и сигурност и авансово добре обмислите нещата.

Погрижете се за нейната конфигурация
Най-напред, тя би трябвало да бъде отпусната и подготвена; аналният секс не носи наслаждение, в случай че би трябвало бързо да бъде осъществен. Анусът ще се стяга, в случай че тя е нервна, което ще прави мъчно влизането за вас и още повече мъчително за нея. Изберете време и място, когато тя ще може да бъде отпусната и спокойна. Уверете се, че няма кой да ви прекъсне, поучава kisscontact.com. Вие евентуално към този момент знаете кое в действителност я възбужда. Постарайте се авансово, с цел да може тя оптимално да е предразположена и подготвена.

Как да започнете
Не тръгвайте напряко натам. Вместо това, отделете внимание на любовната игра и се уверете, че тя ще знае по кое време ще проникнете. Стимулирайте мястото с пръсти или със секс играчка преди този момент. Подготвяйки я по този начин, тя ще привиква с концепцията да има нещо там. Винаги използвайте лубрикант. Много лубрикант. За разлика от вагиналния отвор, анусът не основава лично смазване; вие ще би трябвало да употребявате доста изкуствено навлажняване, с цел да подсигурите безпрепятствено навлизане.

Влизайки
Задължително използвайте презерватив за анален секс. Проникнете постепенно и помолете вашата партньорка да ви каже, в случай че стартира да я боли. Докато тя изцяло се отпусне. Най-трудната задача е вашият пенис да преодолее влизането. След това не правете груби и внезапни придвижванията. Трябва да внимавате за метода, по който се усеща дамата, с цел да не е това последният път, когато ще вършиме анален секс с нея.

Там е "мръсно "
Друга причина тя да не желае анални дейности, с изключение на страха от болежка, е терзанието, че това е мръсно и нечистоплътно. Но наложителният душ преди любовната игра би трябвало да я успокои по този въпрос.

Добрите девойки не го вършат
Може да ви е мъчно да убедите вашата другарка, да вършиме анален секс и заради повода, че на нея това и наподобява ексцентрично и едно положително момиче не би трябвало да го прави. Въпреки, че в днешно време аналният секс към този момент не е табу, към момента има хора, които считат, че той е нещо неприятно и дамите, които го практикуват са "лесни ". Ако вашата партньорка е разтревожена за това, вие би трябвало да я уверите, че вашето отношение и мнение за нея няма да се трансформират, откакто сте го създали.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР