Много красавици набират популярност покрай световните първенства по футбол, но

...
Много красавици набират популярност покрай световните първенства по футбол, но
Коментари Харесай

Зулейка Ривера е щедра към всички

Много хубавици набират известност около международните шампионати по футбол, само че Зулейка Ривера грее със своя лична светлина. 30-годишната брюнетка има извънредно забавна биография. Тя е актриса, модел, някогашна “Мис Пуерто Рико” и “Мис Вселена” И е великодушна към всички. Тя няма единствено един любимец на Мондиал 2018, а симпатизира на цели четири тима - Колумбия, Аржентина, Германия и Мексико.

A post shared by Zuleyka Rivera (@zuleykarivera) on Jun 19, 2018 at 3:07am PDT
Нейната хубост от дълго време е напуснала географските граници на родното й Пуерто Рико, защото тя става “Мис Вселена” преди 12 години. Зулейка израства в Салинас с двама братя. И преди да бъде определена за най-красивото момиче в страната, тя е оповестена за №1 в родния й град. Титлата “Мис Вселена” печели на 18-годишна възраст и става най-младата носителка на короната в историята.

A post shared by Zuleyka Rivera (@zuleykarivera) on Jun 17, 2018 at 7:55am PDT
И както нормално се случва с латиноамериканските хубавици, Зулейка прави кариера като актриса в сапунки. Пред нея се отварят всички порти на шоубизнеса и тя се трансформира в същинска медийна звезда в международен мащаб. Още по-голяма известност брюнетката получава с присъединяване си в клипа на мега шлагера “Despasito” на Луис Донси и Деди Янки. За доста от нейните фенове обаче същинската причина песента да е най-слушаното парче за лятото на 2016-а е точно неустоимата Зулейка Ривера.

A post shared by Zuleyka Rivera (@zuleykarivera) on Jun 16, 2018 at 8:50am PDT
Но кой може да укроти тази гореща хубавица. Това е баскетболният състезател на Пуерто Рико Хосео Хуан Бареу, който татко на сина й Себастиан. Двамата имат връзка от 2011 до 2013 година, само че след това се разделят.
A post shared by Zuleyka Rivera (@zuleykarivera) on Jun 15, 2018 at 4:32am PDT
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР