Много ключови стъпки са направени, за да се отпуши работата

...
Много ключови стъпки са направени, за да се отпуши работата
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Комисиите в НС трябва да заработят възможно най-скоро

Много основни стъпки са направени, с цел да се отпуши работата на Народното събрание, съобщи пред бТВ Лена Бориславова от „ Продължаваме промяната “. То уточни избора на ръководител на Народно събрание и изработването на законодателна стратегия при договарянията с ГЕРБ-СДС.

Според нея в огромна степен има припокриване по управническата стратегия, само че от ГЕРБ изпращали смесени сигнали.

Бориславова счита, че като цяло диалозите с ГЕРБ са протекли градивно, само че неналичието на базисно доверие е спънка за основаване на взаимно ръководство.

Тя не отговори на въпроса дали от Политическа партия са желали нова среща с ГЕРБ, само че разяснява, че от ПП-ДБ са подготвени да беседват с тях по управническата стратегия, в случай че имат оферти. От ПП-ДБ обаче остават безапелационни, че работят с прицел към втория мандат и че под никаква форма няма да поддържат кабинет с първия.

Лена Бориславова посочи, че комисиите в Народното събрание би трябвало да стартират да работят допустимо най-скоро. По думите й, към момента няма единодушие за разпределянето на председателските места.

Тя сподели още, че Политическа партия, Демократична България и „ Спаси София “ работят по обща кандидатура за кмет на столицата.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР