Много жени си поставят за смисъл и цел на живота

...
Много жени си поставят за смисъл и цел на живота
Коментари Харесай

Само за жени: Ако не уважавате себе си – при вас ще дойде мъж- диктатор

 put

Много дами си слагат за смисъл и цел на живота си – да срещнат заслужен мъж. Освен това се счита, че да срещне добър мъж – е някакво  инцидентни събития, което не зависи от дамата. Жените мислят, че положителният и грижлив мъж е  събитие, което се случва от единствено себе си. Всъщност това изобщо не е правилно!

Това мислене кара дамата да бъде „ ловджия “,  кучка, користна прелъстителка, тъпа русокоска, и всичко сходно, само че не и жена-богиня. Това мислене кара дамите да търсят, да чакат, да дебнат, да развращават, да се борят, унило да се молят, да се депресират – всичко, което за една истинска  дама е противопоказно.

Всъщност дамите могат да бъдат сигурни на 100%, че мъжът намира  дамата неслучайно. И че при дамата идва единствено този мъж, на който тя съответства  и вътрешно и външно.

-Ако тя не почита себе си – при нея идва мъж- диктатор;
-Ако тя не знае какво желае от живота – мъжът не й разрешава да прави това, което  тя иска;
-Ако тя е потисната – мъжът ще я потиска;
-Ако е депресирана – мъжът непрестанно ще я вкарва в депресия;

Всичко, което се случва с дамите от вътрешната страна, мъдрата майка Вселена – им  го демонстрира извън, посредством хората, събитията, приятелите и най-много посредством най-близкия им човек – техният мъж.

Всичко това се случва с цел да може  всяка жена да научи вселенските си уроци и да се снабди с качествата, които и липсват. Ако нямате храброст – мъжът ще ви потиска; нямате цел в живота – мъжът  още повече ще ви обърква, в случай че не обичате себе си – мъжът ще ви тормози и   ще ви упреква за всяко ваше деяние!

И назад, колкото по-близо е една жена до личната си естетика и пълноценност,  колкото по-правилна е нейната самокритика, колкото  по-позитивно е  отношението и към света, колкото по-добре се познава, колкото повече обича себе си – толкоз по-добър мъж ще срещне.

Мъжът  е на първо място сътрудник, който ще отразява всички най-слаби  места на женате, най-фините настройки на душата й. Колкото повече жената  научава за себе си, за душата си, за задачите, за страстите си – толкоз по-добър мъж ще  влезе в живота и. А неприятен просто няма да допусне.

Наблюдавайте нещастните дами, които са имали връзки с доста мъже, няколко развода. Най-често се  повтаря еднакъв вид мъж. Ако първият е алкохолик,  вторият ще е ленив, третият –  болен, четвъртият ще  бъде мамино синче.

Това са все едни и същи слаби мъже, значи дамата притегля тъкмо такива. Това значи, че  вътрешният й свят не се е образувал, и тя не е подготвена да одобри мъж, който е мощен и грижлив – тя не е цялостна, тя не се харесва, тя притегля тиранина, измамника, повърхностния – всички качества, които носи в себе си. Както тя се отнася към себе си – с такъв  мъж ще се събере!

Не съществува връзка сред двете половинки. Любовта е допустима единствено сред двама съответстващи си,  не и сред празни половинки. Ако влагате своята  сила в себе си, в своето саморазвитие, в никакъв случай няма да губите. Всяка жена преди да  мисли за мъж, би трябвало да  откри самата себе си, би трябвало да обикне себе си.

Малгожата Войски

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР