Много хора са запознати с творчеството на този легендарен автор,

...
Много хора са запознати с творчеството на този легендарен автор,
Коментари Харесай

Как изглежда къщата на Стивън Кинг

Много хора са осведомени с творчеството на този именит създател, само че не всеки знае в що за къща живее Стивън Кинг

Не толкоз от дълго време по кината започва втората част от филмовата акомодация на именития разказ на Стивън Кинг „ То “. Преди това феновете видяха и кино лентата „ Гробище за домашни любимци “ (далеч не толкоз добър, колкото първата кино адаптация). Но не всеки знае, че градът Дери, в който се случват всички събития с основните герои от историите на Стивън Кинг, е безусловно същински и напълно действително място. Само че, същинското му име е Бангор. И там живее Кралят на ужасите, както постоянно назовават писателя, чието име е известно на хората по целия свят.

Основната атракция на дребния град Бангор (Мейн) е къщата на Стивън Кинг

Известно е, че създателят и брачната половинка му са закупили това имение още през 80-те години. Семейството прекарва по-голямата част от времето си там, а като пристигна студеното време отиват в друго имение, което се намира в топлата и уютна Флорида. Но в този момент ще приказваме за вилата на писателя в Мейн.

И по този начин, вилата на Краля Стивън Кинг в Бангор е класическо триетажно имение

Има две кули, които придават на постройката тип на феодален палат. Къщата се откроява със своя наситено червен цвят и бял цвят на рамките и первазите на прозорците. На първите два етажа могат да се видят красиви витражи.

Феновете на Краля, които минават около „ замъка “ му в Мейн, обръщат особено внимание на портите от ковано желязо, хитро украсени с прилепи и дракони. Те ужасяват съвсем всеки, който реши да се приближи до постройката и да я прегледа по-добре.

Площта на имението е внушителна – 460 кв. м. Вътре има 6 спални, 5 бани, басейн и гараж за 3 коли. Стаичката, в която надареният публицист написа своите шедьоври, се намира в задната част на замъка и затова няма да е допустимо да видите прозорците му от пътя, макар че доста хора се надяват да зърнат сериозната му физиономия зад някой от фасадните прозорци.

Имайте поради, че имението няма никаква ужасна история

Първоначално фасадата му също беше напълно обикновена; самият Стивън Кинг добави драконите и и другите тематични страшилища към портата. Това обаче въобще не изплаши, а по-скоро притегли още по-голям брой туристи, които желаеха да се възхищават и даже да се снимат на фона на къщата на краля на филмите на ужасите.

Инфо: foursquare.com

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР