Ръцете ни остаряват по-бързо от лицата ни, но често биват

...
Ръцете ни остаряват по-бързо от лицата ни, но често биват
Коментари Харесай

Как мога да направя ръцете си да изглеждат по-млади?

Ръцете ни остаряват по-бързо от лицата ни, само че постоянно биват подценявани. Честото миене на ръцете, излагането на дезинфектанти и химикали и излагането на слънце - всичко това оказва своето въздействие. Аз, да вземем за пример, не подвигам ръце без пердах. От домашни комплекти до професионални процедури, ето моето управление за връщане на часовника.

Първо, би трябвало да повишите равнището на играта си за слънцезащита. По-често ежедневните слънцезащитни артикули за лице и тяло се оказват прекомерно лепкави или мазни за ръцете. Supergoop! Hand Screen SPF40 (£19,95 за 30 ml) защищава от несъразмерното произвеждане на меланин, което може да аргументи старешки и чернодробни петна, и е богат на естествени антиоксиданти като дестилат от плодове от морски зърнастец и арганово масло – осигурявайки хидратация без омазняване. 

Нанесете няколко капки витамин С на гърба на ръцете, с цел да се борите с възрастовите петна – или лентиго – които постоянно се появяват като дребни петнисти лунички и с времето порастват и се групират...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР