Много грешат онези западни държави, които възприемат учтивостта на Русия

...
Много грешат онези западни държави, които възприемат учтивостта на Русия
Коментари Харесай

Лавров: Нека Западът да не бърка учтивостта на Русия със слабост

Много бъркат тези западни страни, които възприемат учтивостта на Русия като знак на уязвимост. Извън нормите е нервността на страните към обстановката с Алексей Навални.
Това съобщи външният министър на Русия Сергей Лавров, представен от съветските осведомителни организации. Той изрично съобщи, че протичащото се на територията на страната, и то освен по проблема с съветския опозиционер, се отразява едностранчиво от медиите по света.

Изказването му идва след вчерашното решение на съветските съдии, които смениха присъдата на Навални от условна в ефикасна. Руският опозиционер получи 3 години и половина отнемане от независимост. Някои възприеха хода като стратегически, защото Навални ще бъде лишен от опцията да взе участие в парламентарните избори на 19 септември 2021 година и то тъкмо в миг, в който самият той набира голяма известност в Москва.

Лавров подчертава върху обстоятелството, че в страни като Франция, Германия, Съединените американски щати, както и други страни стачкуващите се изправят пред много по-сериозни и тежки наказания, измежду които и отнемане от независимост за случаи като излизане на пътното платно и затрудняване активността на градския превоз.

" Полицията се оправя с тях доста по-строго от нашите чиновници на реда във връзка с участници в противозаконни дейности ", уточни Лавров, представен от РИА Новости.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков също не видя нищо неправилно в дейностите на полицията.

“Провеждането на противозаконни дейности поражда терзания и изисква по-строги дейности от страна на полицията съгласно закона. Може да се каже единствено едно - такива противозаконни демонстрации би трябвало да бъдат потискани по всевъзможни вероятни способи от правораздавателните сили”, уточни Песков, представен от ТАСС.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР