Много ГЕРБ-аджииски пари се появиха в земеделието и надуха цени

...
Много ГЕРБ-аджииски пари се появиха в земеделието и надуха цени
Коментари Харесай

Светослав Илчовски: Цената на олиото не трябва бъде повече от 3 лв.

" Много ГЕРБ-аджииски пари се появиха в земеделието и надуха цени на наеми, лъжат че нямало гориво, олиото било скъпо... ", това показа пред " Евроком " предприемачът Светослав Илчовски във връзка създалата се нервност в страната с цената на олиото.

" Виждам по какъв начин ни изкарват производителите на олиото. Това са нелепости на нелепостите. Цената на олиото не би трябвало да бъде повече от 3 лева Производителите са 5-6, само че са билизки до Бойко и тормозят хората ", добави той.

Илчовски описа по какъв начин олио, което се продава в Италия се връща назад у нас и се препродава на доста по-висока цена.

" Олио има, колкото щеш. Трети или четвърти сме в света по произвеждане на олио. Това са спекулите, които получаваме от дългото ръководство на тиранина Бойко ", добави той.

" Не знам за какво се търсят спекули от държавното управление, като могат да се отворят данъчните делкарации, да се види кой на каква цена е продал и кой прави спекулата. Обвиняват производителите, което е нелепост на нелепостите ", безапелационен беше Илчовски.

Той дефинира спекулата с олиото като политически проблем.

" Насаждат суматоха. Олио има, колкото искаш. Има доста тигани, които работят без лой, тъй че просто спрете да го купувате ", беше съветът на Илчовски.

" Зърно има доста. Лъжат хората и манипулират. Днес рева аз, на следващия ден плачеш ти ", сподели още предприемачът.

" Ние произвеждаме толкоз доста зърно, че ви е бедна фантазията. Жътвата е след 100 дни. Това е цялостна далавера. Не знам за какво страната купува това зърно. Това е цялостна набутвация на страната ", безапелационен беше Светослав Илчовски.

" Ако купят това зърно за 1 милиарда, другата година ще го продадат на половин цена. Връзките в света са разрушени и цената ще падне ", предвижда той.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР