Много е важно сутрешното хранене да бъде внимателно подбрано и

...
Много е важно сутрешното хранене да бъде внимателно подбрано и
Коментари Харесай

НЕ яжте тези храни на гладно

Много е значимо утринното хранене да бъде деликатно подбрано и уравновесено, тъй че да не сервира на стомаха си храни, които могат ненужно да му причинят дискомфорт.
Ще ви посочим 7 храни, които не предлагаме да похапвате за закуска. Ето ги и тях:
1. Закуски с квас
Много евентуално е тестените произведения, при изработката на които се употребява квас, да причинят отичане на стомаха и газове. Опитайте да ги избягвате, въпреки от дребни да сме привикнали да ги похапваме незабавно, щом отворим очи.
2. Сладкиши
Не е целесъобразно да ядете сладкиши за закуска, защото захарта, съдържаща се в тях, способства повишението на равнищата на инсулин в кръвта. Това може да усили риска от диабет.
3. Круши
В крушите има едни твърди влакна, които е доста евентуално да наранят лигавицата на стомаха. Те се разграждат мъчно и по тази причина експертите по хранене поучават този плод да се похапва за десерт след главно хранене.

4. Домати
Сигурно сте чували, че доматите напълно не е целесъобразно да се похапват за закуска. Те имат високи равнища на танини, които нервират извънредно доста лигавицата на стомаха.
5. Банани
Вероятно доста ще ви изненадаме като ви кажем, че бананите напълно не са потребни за утринно ядене. Ако на празен корем консумирате банан, вие допринасяте за повишение равнищата на магнезий. Това може да докара до сърдечни проблеми.
6. Газирани питиета
Добре би било напълно да ги изключите от менюто си, защото тези храни са извънредно нездравословни за човешкия организъм. Съдържат голямо количество захар и в случай че ги консумирате заран на гладно, е доста евентуално да забавите храносмилателните процеси.

7. Пикантни храни
Тези храни обезпечено ще допринесат за неспокойствие на лигавицата. Високите им равнища на киселинност постоянно водят до купища проблеми, свързани с храносмилателната система.
Хапвайте вкусно на закуска и се пробвайте да изключите всички тези нездравословни храни, от които е доста евентуално да изпитате сериозен дискомфорт, откакто сте ги консумирали на гладно!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР