Много е важно самото посещение на Володимир Зеленски.Украинският президент е

...
Много е важно самото посещение на Володимир Зеленски.Украинският президент е
Коментари Харесай

Проф. Димитър Вацов: Мир веднага - означава и 200 000 изчезнали украинчета да не бъдат открити

" Много е значимо самото посещаване на Володимир Зеленски.Украинският президент е действителният водач на свободния свят, в действителен, жив смисъл. И той не просто е пристигнал в България, а е пристигнал да благодари. "

Това сподели пред БНР проф. Димитър Вацов, мъдрец и учител в Нов български университет.

И добави, чепри срещата на Зеленски с българския му сътрудник се е забелязал заобиколен, само че пряк конфликт сред две разнообразни тези:

" Зеленскипоказа какво значи, в случай че се търси незабавно мир. Украинците да се предадат. Да оставят окупираните от руснаците територии. Да оставят грижата да си търсят 200 000 изчезнали деца. Да се откажем да се браним, в случай че някой влезе в дома ни и отвлече детето ни, и да му кажем - желая мир, прави, каквото знаеш... ".

В предаването " 12+3 " проф. Вацов съобщи, чеБългария изпраща ясно обръщение - формалната ни позиция най-накрая се стабилизира.

" По време на служебното държавно управление на Румен Радев евро-атлантическият курс на България лъкатушеше. Посещението на Зеленски е стабилизиращо и за държавното управление. Дава и добравъзможност на страната да приказва умерено за войната - кой е агресорът, коя е жертвата ".

По думите му това, което прави Украйна, е схарактера на национално-освободително движени.

" Това е битка за народна власт.Те са героите на съвременността и с това издигат самочувствието на по-малките страни.Великите сили стопират да бъдат решаващи в хода на историята, когато имаме такава битка, каквато демонстрират украинците. "
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР