Много е трудно да си тръгнеш – докато не си

...
Много е трудно да си тръгнеш – докато не си
Коментари Харесай

10 неща, които смело можете да оставите в миналото

„ Много е мъчно да си тръгнеш – до момента в който не си тръгнеш. И тогава разбираш, че няма нищо по-лесно в   целия свят, ” – Джон Грийн *

Понякога идва миг, когато нашият живот престава да ни устройва. За страдание, хората постоянно се опасяват от промени. Те просто нямат смелостта да прекрачат през това, което не им харесва, и по тази причина би трябвало да живеят с него по-нататък. Така  трупаме непотребен товар, който непреклонно ни унищожава. Но ние имаме право да оставим всички тези неща в предишното. Така че дано да изхвърлим този товар!

По-долу са изброени 10 неща, които можете да оставите зад себе си.

1. Можете да прекратите връзката си, в случай че смятате, че е належащо.

Можете да си тръгнете в случай че ви мамят, малтретират или сътрудникът ви просто не ви подхожда, макар че ще ви коства, че ще е мъчно да намерите по-добър. Вие имате цялостното право сами да пишете своята любовна история – буйна, неповторима и изцяло удовлетворяваща ви.

2. Можете да си простите за грешките си.

Вашето минало не би трябвало да дефинира бъдещето ви.

3. Можете да се освободите от зависимостите си към храна, секс, опиати, алкохол, технологии и всичко останало.

Може и да не сте уверени в качествата си, само че ще съумеете. Вие сте Много по-силни, в сравнение с си мислите.

4. Можете да изхвърлите от приятелите си „ неправилните “ хора – манипулатори или   тези, които  са спрели да бъдат откровени с вас.

Заобиколете се с хора, които ви оказват помощ да се разкриете, а не с такива, които  се пробват да ви спъват

5. Можете да се отървете от всички тези качества, от които към този момент не се нуждаете.

6. Може да се откажете от остарелите си упования.

Не сте постигнали това, което сте възнамерявали преди пет години? Не желаете да вършиме това към този момент? Тогава няма потребност да се придържате към стандарти, които са станали ненужни и непотребни. Имате цялостното право във всеки един миг да пренаписвате историята си. Както и да предефинирате задачите си когато и да е.

7. Можете да напуснете работа, на която се чувствате нещастни, нестимулирани, не можете да реализирате капацитета си, деградирате или ви подценяват.

Вие можете да намерите нещо по-добро.

8. Можете да напуснете града, с който ви свързват прекалено много неприятни мемоари или в който сте прекратили връзка с някого.

Никой не ви не разрешава да сте на мястото, където ще бъдете подкрепяни и ще ви се дават нови благоприятни условия. Не е нужно да сте заложници на място, което ви демонстрира единствено от най-лошата ви страна.

9. Можете да изоставите остарелия си метод на живот, в случай че той към този момент не ви устройва.

10. Можете да оставите в предишното всичко това, което не харесвате в себе си.

Не е нужно да живеете постоянно със своите дефекти. Позволете си да станете по-добри, в сравнение с сте в този момент. Ако не се харесвате такива, каквито сте в този момент, променете се! Имате цялостно право да го извършите.

Както споделя Мо Вилемс, американски художник, който основава детски книги: Ако станете воин в неверна история, е време да я прекратите. Не забравяйте, че това право не може да ви бъде отнето.

По материали на iheartintelligence.com

* Джон Майкъл Грийн е американски създател, прочут с романите си за юноши, YouTube видео блогър, историк и основател на онлайн просветителни клипове. 

Парапсихологът Сергей Лазарев: „ Не плачете за нищо: нито за предишното, нито за ориста, нито за хората ”

Това е ключът към щастливия живот! Искате ли да разберете за какво имате такава орис? Може би игнорирате тези 11 правила? Една от най-популярните серии от книги е “Диагностика на кармата ”,…

Цялата публикация

Върнете се обратно в предишното с цел да решите тежък проблем или да се излекувате

 

За да намерите излаз, да решите проблем, даже да се излекувате от упорита болест – би трябвало детайлно да си спомните по какъв начин е почнало всичко. Който плете, той знае – ако…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР