Много дами коригират нещо по себе си, но повечето от

...
Много дами коригират нещо по себе си, но повечето от
Коментари Харесай

ШОК И УЖАС: Седнете, преди да видите Надежда Вишева с черна коса и естествено лице!

Много дами поправят нещо по себе си, само че множеството от тях се стремят да запазят същинската си идентичност - по този начин, че околните им да не се чудят кое е това създание. Е, има и изключения като Преслава да вземем за пример, само че те са единствено образец какво не трябва да вършим...

Оказа се, че хубавото Наде - Надежда Вишева от " Ергенът " е другата, която е сменила напълно самоличността си благодарение на скалпела. Преди време видяхме нейни фотоси от сватбата й и останахме потресени, тъй като тя няма нищо общо с актуалното си аз.

Носът на Надежда е огромен и прегърбен, кожата по скулите й беше даже увиснала, устните й бяха разнообразни... нооо... днешното фото ни остави без думи. Да, това е Вишева още по-рано във времето - с черна коса. Снимката е правена може би преди към 15 години, когато е прекомерно млада и няма потребност от филъри в скулите, само че като цяло обликът й е прекомерно друг от този, който познаваме през днешния ден.

Мнозина й се чудят за какво си е направила носа толкоз чип, колкото е в този момент. " Добре, да беше го коригирала малко, само че да резервира идентичността си, а тя се е барнала като... все едно има някакво топче, вместо нос. И в случай че по този начин се има за доста " дребна и сладка ", ужасно бърка ", разясняват в нета.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Преслава надежда вишева Хубавото Наде филъри Ергенът Надежда Вишева от Ергенът
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР