Младостта е състояние на ума, а не на тялото. И

...
Младостта е състояние на ума, а не на тялото. И
Коментари Харесай

5 навика на една жена, заради които изглежда по-млада, отколкото е в действителност

Младостта е положение на мозъка, а не на тялото. И една зряла жена употребява този принцип.

Колкото повече остаряваме, толкоз повече желаеме да си върнем младостта. За страдание времето е непреклонно, а годините си споделят думата. Нито тонове козметика, нито козметични операции, нито пластична хирургия не могат да скрият същинското ни положение – рано или късно ще би трябвало да се примирим със солидна дата в паспорта.

Въпреки това, с помощта на избрани привички, дамата съумява да наподобява доста по-млада от годините си:

Тя избира простотата във всичко

Много дами в зрелост, които не желаят да се примирят с обстоятелството, че към този момент не са на 30 или даже на 40, прибягват до доста компликации освен в стила на облекло, само че и в държанието. Те непрекъснато играят някаква роля, обезверено се преструват на млади кокетки. Всичко това наподобява неестествено и даже отблъскващо.

Жена, която не се опасява да покаже възрастта си, се държи напълно друго. Тя постоянно е спокойна и уверена в себе си, като в никакъв случай не акцентира личния си престиж – не дава препоръки, не гледа другите отвисоко, не изисква отношение към нея като към ръководеща кралица.

Тя остава отворена и налична за връзка, усеща се умерено във всяка компания, не се стреми да бъде в светлината на прожекторите, само че не вегетира в сенките. Общуването с нея постоянно дава позитивни страсти, тъй че просто не забелязвате зрялата възраст.

5 навика на една жена, поради които наподобява по-млада, в сравнение с е в реалност

Тя в никакъв случай не се оплаква от здравето си

Такава жена постоянно наподобява радостна и цялостна със мощ. Разбира се, тя, като всеки различен човек, има болести, само че в никакъв случай не тормози другите с истории за тях. Тази жена не се оплаква от болки в ставите и неприятен сън, не се оплаква от обстоятелството, че има прекомерно дълги опашки в лечебните заведения и като цяло не визира тематики, свързани със здравето й в диалози.

Подобно държание способства за обстоятелството, че дамата в близост просто не е обвързвана нито със зрелост, нито със напреднала възраст. Изглежда млада и привлекателна, а датата в паспорта й е просто цифра, която няма изключително значение.

 

Спортува и води деен метод на живот.

Тук въобще не става въпрос за фанатични извършения във фитнеса, към които прибягват зрели дами, които по всевъзможен метод желаят да запазят тялото си младо и еластично. Тази жена обича разходките на чист въздух, прави извършения заран, от време на време посещава басейна, обича йога, кара колело.

Такава дама, както на 50, по този начин и на 60, остава дейна и преносима, както на 30. Тя не обича да седи у дома и да прекарва времето си, до момента в който гледа безсмислени телевизионни излъчвания. Тази жена обича да се разхожда с палатка в добра компания, не й коства нищо да се приготви за половин час и да отиде до морето или просто да посвети почивния си ден на разходки по улиците на родния си град. Подобна активност я прави по-млада в очите на другите.

5 навика на една жена, поради които наподобява по-млада, в сравнение с е в реалност

Тя заобикаля клюките

Има толкоз доста забавни неща в живота, за какво да се спускате да клюкарствате и да измивате костите на непознати? Да седите на скамейка със съседи на верандата и да говорите за неща, които въобще не ви засягат, е един от най-сигурните признаци за наближаваща напреднала възраст.

Липсата на подобен табиет при една зряла жена я прави да наподобява по-млада и по-интересна. Тя почита непознатите граници, не се намесва в „ експертното “ си мнение, не се интересува от злословия и не ги популяризира.

5 навика на една жена, поради които наподобява по-млада, в сравнение с е в реалност

Тя има пристрастеност

Жена, чиито очи горят от това, което обича, никой сигурно няма да назова остаряла. Ентусиазмът за нещо и пристрастеността я вършат млада и привлекателна, а искрящите очи единствено удостоверяват това.

Младостта е положение на мозъка, а не на тялото. Дори и на уважавана възраст, можете да се възхищавате от другите, без да прибягвате до нелепи трикове, под формата на прекомерно ослепителен грим или несъответствуващи облекла. Искрената усмивка, звънкият смях, блясъкът в очите, добротата, искреността и простотата ни вършат по-млади и по-привлекателни.

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

5/5 - (1 оценка)
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР