Младо момче с увреждания беше разкъсано от крокодили, след като

...
Младо момче с увреждания беше разкъсано от крокодили, след като
Коментари Харесай

Майка хвърли детето си с увреждания на крокодилите, те го разкъсаха

Младо момче с увреждания беше раздрано от крокодили, откакто беше хвърлено в гъмжаща с влечугите река от майка си.

6-годишният Винод от село покрай Дандели, Индия, е страдал от нарушен диалект. New Indian Express оповестява, че майка му, 26-годишната Савитри Кумар Шеле, се е скарала със брачна половинка си Рави Кумар Шеле, на 27 години, в събота.

Смята се, че положението на момчето е било източникът на разногласието, по време на който майката е вдигнала спящия си наследник и го хвърлила в гъмжащата с крокодили река.

След ужасяващото деяние майката пристигнала на себе си, върнала се в къщата и почнала да крещи: „ Хвърлих детето си във водите. Моля, помогнете му “.

Съседите се втурнали да оказват помощ, а някои съобщили в полицията. На мястото пристигнали водолази, с цел да подкрепят издирването.

Един селяндур споделя: „ Първоначално си помислихме, че детето може да е паднало посред гъста завивка от дървета. Но не можахме да проследим момчето. Тогава разбрахме, че тя може да го е хвърлила непосредствено в реката ”.

В неделя сутринта са открити елементи от тялото на момчето, сподели свидетел. „ Видяхме един от крокодилите да държи тялото в устата си “, уточни той.

Полицията оповестява, че двойката се кара постоянно. Савитри споделила на полицията, че брачният партньор ѝ редовно казвал: „ Каква е изгодата от него, той просто яде, хвърли го някъде, нека почине ", написа Телеграф.

Срещу двойката е формирано дело за ликвидиране.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР