Младият мъж пусна клипче в социалната мрежа, с което показа,

...
Младият мъж пусна клипче в социалната мрежа, с което показа,
Коментари Харесай

Марта от „Ергенът“ в лятна авантюра с млад мъж

Младият мъж пусна клипче в обществената мрежа, с което сподели, че двамата с Марта са на родното Черноморие. Надписът гласеше: „ Аз съм с Марта! Здравей, моя сладка! “ Двамата се впускат в летен танц и наподобява, че им е доста прелестно на плажа и доказателство за това са необятните им усмивки. Очевидно са били дружно през целия ден, тъй като младежът на име Николай написа: „ Благодаря ти за хубавия ден и готиния вайб “.

Дали след този прелестен ден е последвала и бурна нощ, не излиза наяве. Но е ясно едно, че Марта е почнала да сбъдва желанието си, което посочи още преди да влезе в „ Ергенът “. А точно – да навакса пропуснатите занимания и приятни преживявания на ранната младост, в която е отглеждала щерка си. Иначе разведената „ мома “ твърди, че няма мъж до себе си. Наскоро тя е била на Малдивите в компанията само на 14-годишната си щерка.

От присъединяване на Марта в риалитито стана ясно, че някогашният й мъж е огромната обич на живота й. Художничката призна на Виктор, че не е подготвена за нова връзка и той сподели, че добре я е схванал, като не й връчи роза.

Източник: „ Уикенд “



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР