Младият Кевин Макалистър и порасналия Маколи Кълкин, чиито снимки вече

...
Младият Кевин Макалистър и порасналия Маколи Кълкин, чиито снимки вече
Коментари Харесай

Помните ли сладкия Маколи Кълкин и как стана наркоман? Вижте как изглежда той сега!

Младият Кевин Макалистър и порасналия Маколи Кълкин, чиито фотоси към този момент не толкоз постоянно се появяват в мрежата - това бяха два тотално разнообразни индивида. На някои от фотосите беше просто ужасно да се гледа на артиста. В интернет даже се появи легенда, че Маколи е умрял. Но, както се вижда, любимецът на не едно потомство фенове е съумял да си върне предходния сексапил и благост и през днешния ден още веднъж наподобява сносно.
" Ракета на Гибралтар ", 1988 година

Пробивът на Кълкин - " Сам у дома ", 1990 година



По време на фотосите на клипа на Майкъл Джексън " Jam ", 1991 година


Лентата " Добрият наследник ", 1993 година

" Ричи Рич ", 1996 година

През 1999 година Кълкин се дами са актрисата Рейчъл Майнър, с която се среща в учебно заведение в Ню Йорк. За страдание бракът им се разпада след не повече от 2 години.


Малко след излизането на " Ричи Рич " се случва забележим спад в кариерата на Кълкин. фрагменти от кино лентата " Спасена ", 2004 година.

Актьорът има проблеми с опиатите. Снимка от полицейския списък от 2004 година, когато Кълкин е задържан за владеене на марихуана.



През май 2002 година Кълкин стартира разказ със популярната актриса Мила Кунис, който продължава до 2011 година. Агентът на Кунис разяснява раздялата им: " Раздялата бе по взаимно единодушие, те остават другари ".

През интервала 2010 - 2013 година медиите не престават да подозират Кълкин в наркозависимост.


Неговият мъчителен външен тип не на смешка плаши почитателите. В интернет даже се появи информация, че Маколи е умрял или е смъртно болен.



Оказа се, че той въпреки всичко е жив и здрав и през 2013 година той основава пародийната си група The Pizza Underground.

Групата просъществува до 2014 година. А по-късно Маколи просто изчезна.

Макар и след дългото медийно мъртвило артистът се появи пред камерите. И неговите най-нови фотоси оставиха без думи феновете.

Папараците спипаха Кълкин по какъв начин си купува цигари на 23 юли в Западен Холивуд. При това, той е изглеждал чудесно.

Кълкин беше заловен от папараците в магазин в Лос Анджелис да си купува цигари. Отвън го чакаше актрисата Бренда Сонг, която съгласно таблодите е гадже на артиста, който в последно време развива повече певческата си кариера.

 Снимка 305481

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР