Младият фотограф Лео Кирилов представя проекта „Токсичен“, посветен на жената,

...
Младият фотограф Лео Кирилов представя проекта „Токсичен“, посветен на жената,
Коментари Харесай

Фотографът Лео Кирилов представя Токсичен

Младият фотограф Лео Кирилов показва плана „ Токсичен “, отдаден на дамата, която цени естествената хубост. Поредицата от шокиращи фотоси по категоричен метод показват обществения феномен „ силиконова кукла “ и опита на натурално красивата жена да отблъсне натиска на мъжа, налагащ й изкуствена визия и фалшифициран сексапил. Въпреки скандалната тематика „ Токсичен “ е изкусен естетски артикул, основан по всички правила на модерната снимка. Пред обектива застава професионалния модел Диана Николова, а Лео се стопира на нея, след дълго търсене на уместно момиче. „ Запознахме се на една фотосесия, която Веско Николов й правеше “ – споделя Лео.

„ Видях в нея точния пламък и сила, които си представях за модела в моя кадър. Малко време ми лиши, с цел да се убедя, че Диана е извънредно добър човек и експерт, а резултатът се вижда на фотосите. “За основаването на фрагментите Лео Кирилов събира екип от пет индивида. Модели са Диана Николова и Владимир Гръчки, асистен фотограф е Катя Попова, а визиите са дело на Петя Илиева от Studio N-Stage – коса и Силвия Кисьова – грим. Лео Кирилов е роден в град Видин. Когато е в 5-ти клас се мести в София, където приключва междинното си обучение. Интересува се от всевъзможен жанр музика, филми, лирика и истории от действителния живот, които го въодушевяват да снима.

Винаги се е стремял да показва себе си посредством изкуството по някакъв метод. Занимавал се е с музика, писане на стихове и дълго е разглеждал фотоси на друга тема в интернет, от които да се въодушевява. Постепенно стартира да се интересува по какъв начин може да пресъздаде красивите фрагменти, от които черпи ентусиазъм. Именно тогава фотографията се трансформира в негова фантазия. Месеци наред чете материали за снимка и икономисва пари, с цел да купи първия си професионален фотоапарат, което се случва през 2015 година. През 2016г.

записва самостоятелно образование по фешън снимка при Веско Николов. През 2017г. стартира образование по модерно фотографско изкуство при професор Ивайло Стоянов, който преподава и в Нов български университет, както и Съвременна портретна снимка при Веско Николов и Владимир Спасов.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР