Млади момичета си спретнаха провокативна фотосесия на гробище в мексиканския

...
Млади момичета си спретнаха провокативна фотосесия на гробище в мексиканския
Коментари Харесай

Разголени тийнейджърки си спретнаха провокативна фотосесия на гробище

Млади девойки си спретнаха провокативна фотосесия на гробище в мексиканския щат Табаско. За скандалния случай сигнализира Анси Ернандес. Младата жена оповестява, че незнайни лица са се снимали в непристойни пози на гроба на дядо си. Тя към този момент е подала сигнал в полицията, с цел да бъдат открити вандалите, осквернили паметта на родственика й, написа The Sun.



„ Какви са те, че да застанат на гроба на дядо ми и да театралничат по подобен метод? Изглежда, че у дома не са ги научили на почитание към починалите, по тази причина ще се наложи аз да го направя”, разяснява Ернандес.



На скандалните фотоси девойки на високи токчета, къси панталонки и потничета театралничат на локалното гробище. Снимките се появиха в обществената мрежа „ Фейсбук” и за малко време съумяха да провокират вълна от гневни мнения. Голяма част от потребителите подлагат на критика „ моделките” за пренебрежение към мъртвите.



Всъщност, за локалните сходни държание на гробищата не са рядко събитие. Те вървят там, с цел да се радват на своите близки! Мексиканците се отнасят към гибелта доста метафизичен. За тях гибелта не е покруса, а начало на нов живот.



Погребението пък е празник, на който всички поданици се събират дружно и изпращат умрелия в един по-добър свят. Затова и гробищата там наподобяват по доста необикновен метод – ярки и цветни.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР