Младежкият национален селекционер на България коментира, че отборът ни своите

...
Младежкият национален селекционер на България коментира, че отборът ни своите
Коментари Харесай

Здравков отрече за проблем с Вутов и добави: Имаме шансове срещу Франция и Черна гора

Младежкият народен селекционер на България разяснява, че тимът ни своите шансове против Франция и Черна гора в квалификациите за Евро 2019. След ремито с Казахстан 1:1, експертът внесе изясненост, че няма никакво напрежение обвързвано с Антонио Вутов.

„ Коментарът е сложен. Не сме гледали запис. Имаше позитивизъм в дейностите на играчите ни. Имаше обстановки за гол. Не успяхме да осъществяваме гол повече от противника. Липсваше последният, головият пас. Отмениха гол, само че не желаеме да се оправдаваме със съдиите. Нашите възгледи са, че смаи би трябвало да се оправяме и да не се оплакваме от никого “, стартира Здравков при прибирането на тима.

„ Отбори като Казахстан, в случай че сте били там, ще видите какво се случва там. Хората прогресират, не са по-добри от нас, дай Боже и да не стават. Но вървят напред. Не доближи тъкмо в този миг класата. Липсата на Краев, Юсеин, Вутов и Йомов оказа въздействие. В отбрана се представяме на равнище, само че имаме компликации в офанзива “.

„ Лично разговарях с Вутов и го пратих на обзор, лекарите ми споделиха, че не може да играе. Това, че Левски са го пуснали в игра в контрола е техен проблем. Няма напрежение и не би трябвало да има. Аз се доверих на лекарите. Мисля, че не е имало предумисъл в дейностите на Вутов “, внесе изясненост селекционерът.

„ Първо посещение на Франция на 9 ноември, по-късно сме на 14 ноември с Черна гора. Като смяна желая да задържим това равнище. Искам повече обстановки да означаваме повече “, добави Здравков.

За възможностите на дребните „ лъвове “ против Франция и Черна гора, експертът изясни: „ Франция си е Франция. Тази школа е международна марка. Преди година и половина играхме с Франция, загубихме. Вижда се, че французите бият мъчно, само че бият. Смятам, че имаме своите шансове. Нека първо да отшумят контузиите. Групата при нас е дребна. Само 18 индивида, в случай че някой от контузените се оправят може да има смяна “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР